För mycket av allt

 
Från då Lukas flyttade hem för 1,5 år sedan och fram till nu blev vårt hem lite av ett lager, eller förråd kanske man kan säga. En fördel med att han flyttat är väl att vi har luft igen mellan alla möbler. 
Äntligen lite ordning i vårt hem och lättare att städa, efter att Lukas tog med sig sina möbler och flyttkartonger. Efter sina 2 år i Sollentuna har han bott hemma i 1,5 år och fyllt delar av vårt hem med sina möbler, flyttkartonger och träningskläder överallt. 
Här i hans rum var det som värst, en dubbelsäng på högkant, massor av flyttkartonger, det var så fullt så att det knappt gick att ta sig in. 
Jag behöver rensa i bokhyllan, vilket jag gör då och då. Vill inte ha en massa dammsamlande böcker, men har lite svårt att göra mig av med vissa skatter. Då vi flyttade in i vårt hus för 36 år sedan hade vi inte så värst mycket möbler med oss, vi hade ju bott i en trerumslägenhet på Skurholmen innan. Med åren har det blivit lite mer, men jag har ju också delat med mig av vårt bohag till våra barn då och då när de flyttat. 
Det här rummet är nästa projekt, när det blir ork för det. Vi har inte gjort något annat här än målat väggarna för 34 år sedan. Golvet behöver vi göra något med, taket måste fixas och väggarna så klart. Skoj, tycker jag att ha saker att göra, synd bara att det är så dyrt att bygga i dag. 
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: