Nya handdukar

Jag hittade fluffiga handdukar till halva priset från Lexington.
 
Det blev även en ny tvål och handkräm. Den vita tvålen till höger i bild köpte jag i Portugal, oj så gott den doftar. Så mycket mer prisvärt med fast tvål än flytande tvål. Det enda jag har problem med är att hitta den ultimata tvålkoppen, en som inte får tvålen att bada i vatten, och som inte är av porslin. För tvålkoppar i porslin, har i alla fall hos oss en tendens att gå sönder.  
 
Bilder som jag tog förra veckan...
I Hermelinsparken i vår stad finns en rolig installation av fågelholkar. 
 
Fick en fråga i går, hur det går med mitt testande av semlor. Det går över förväntan, men tappade lite fart då jag hörde på nyheterna att dåliga recensioner av semlor kan sätta ett bageri i ekonomisk kris. Den här tiden på året är oerhört betydelsefull ekonomiskt sett för många bagerier. Jag vill ju inte förstöra för de få bagerier vi har, samtidigt önskar jag att de som verkligen lägger tid och energi på sitt hantverk vad det än är, ska få lön för mödan. 
På fredag köpte jag semlor på Hemmagastronomin, som jag testat tidigare. Att det blev där jag handlade var bara för att jag inte hade bil och det var nära att kila förbi på väg till bussen. Dock tyckte jag att de var lite för söta den här gången, och godare sist. Min man däremot, tyckte att smaken var superb.  På min skala mellan 1till 5 får i alla fall deras mandelmassa 5 poäng, så himla god, gjord på rostad mandel tror jag bestämt. 
 
På vår skola hade vi finbesök i dag, minsann!
Lule hockeys lagkapten Erik Gustavsson. Han berättade om hur viktigt det är att vara en bra kompis, även med dem som man inte "hänger" med. Även om man är en "vinnarskalle", som han själv är, så får man inte vara elak och så fort man kliver av planen är man vän även med motståndaren.
 
När han drack kaffe i vårt personalrum efteråt var det flera som gratulerade till vinsten i går. Jag berättade att jag aldrig sett en match med Luleå hockeys A-lag. Han såg mäkta förvånad ut, i den här staden där alla eller nästan alla förutom jag ser på deras matcher. Jag har i alla fall varit där och sålt lotter till förmån för juniorhockeyn då jag varit tvungen att göra det. Sedan har jag sett hur många hockeymatcher som helst, men inte A-laget dock. Erik sa att jag kunde vänta till nästa säsong innan jag tar tag i det här med att se matcher med A-laget. Så jag känner ingen stress över det just nu i alla fall. 🙃
 
Jag har ju visat lite gamla bilder här på bloggen den sista tiden, den här visade jag åt Hugo i helgen, han blev förvånad han med, förundrad och förvånad över att mormor hade träffat Bolibompa draken. 
 
Hej och hå!
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: