Lördagsmys

På lördagen öppnade jag garagedörren och klämde mig in bland gamla fönster, klev över en packe golvbrädor och zick zackade mig fram bland cyklar, bildäck, hockeyprylar och skidor i olika längd, och årgång. 
Hittade det här bordet som jag en gång hade på vår glasveranda, sedan stod det i just detta hörn i vår hall ett par år, och av någon anledning bar vi ut det i garaget för några år sedan. Nu ville jag ha det här igen, och lite dammigt men helt ok. Först erbjöd jag bordet till Joel och Lovisa, men de var tveksamma, och då kom jag på att jag behåller bordet och tar in det. Lampan är från Klassisk Form i Luleå. Gillar den lite 1970-talslika skärmen som får vår mörka hall att vila i ett mjukt varmt ljus, när man väl tänder lampan, nu i energispartider. 
Nöjd med det nygamla i vår hall. 
 
Det blev eftermiddag och vi tog oss in till stan, till Frida och Otto som skulle träna på det nya gymmet i Dalbo intill Bensbyn där jag jobbar om vardagarna. Vi hängde med Hugo som visade oss allt han kan. 
Cykla som man ska, men varför göra det...
när man kan utmana sig och gör på annat vis. 
 
På spisen puttrade en gryta som vi skulle få njuta av till middagen vi var bjudna på. 
Så god och med grymt mycket smak av allt gott. 
 
Kikade i ett gammalt fotalbum, och ramlade tillbaka i tiden, då en gång...
I Grekland, då när vi ännu bara hade tre barn. Med i bild är våra vänners son André som står mellan Frida och Gustav. Joel, alltid vid sin fars sida, sådan var han.
Ett av alla dessa sova över jippon som vår dotter höll i under ett antal år. 
Jag lite mindre sliten, och förmodligen är även detta i Grekland. 
Lukas dök upp som hade tränat med sin syster och svåger.
Vi fikade och när Hugo skulle sova åkte vi hem efter en fin eftermiddag och kväll. Hur fint är det inte, att bli bjuden på middag av sina barn och deras respektive!!!
 
💖
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: