Finaste fredagen

Vardagar är en stor del av livet, och kan absolut förgyllas av det ena och det andra. För mig är ett träningspass = guld. Jag har alltid gillat att träna, och har aldrig gillat att ha dålig kondition. Vad som är god kontiditon har förändrats, med året så där. Den jag har just nu är helt ok, men kanske bara en tredjedel av vad den en gång var. Nöjd ändå 😊
Några av lärarna på skolan har frågat vad vi gör då vi har ledardag på fredagarna. Den här veckan blev det ledardag på torsdag, och nu kommer agendan för den här gången.
Så sant!
När det här var slut på torsdagen blev det skolan resten av eftermiddagen och bland annat EHT-möte. EHT står elevhälsomöte. Som vanligt ett lite stressigt avslut då jag försöker hinna hem så jag hinner på mitt pass på torsdagskvällen. 
 
Har ni sett serien och Marko och Irma?
Just nu följer vi den på torsdagskvällarna, och jag gillar Marko och hans mammas relation, inget är perfekt men så äkta utifrån hur livet kan vara för den vanliga arbetande människan som första och andra generationens nysvenskar. Okej, Marko har ju pengar och är väl inte rakt av en vanligt nysvensk. Så fint ändå med både tjafs och kärlek så som det oftast är mellan mammor och söner tänker jag som har tre. 
På fredagsmorgonen, och en tidig sådan inne i stan, då vi bokat frukost för Fritidspedagogerna. Samtidigt fick jag tid att ha möte med dem, då jag nu inte hade ledardag så som jag brukar ha.
 
Savoy har en bra frukost. 
Sandra hittade en hel del gott. 
Jag hittade också en del gott. Vi åt, pratade och skrev ner en del av det vi kom fram till. Fritidspedagogerna åkte tillbakak till skolan och jag arbetade i två timmar hos Lukas. 
Solen fyllde lägenheten med ljus och värme. Jag fick öppna balkongdörren för att inte svimma av värmeslag. Satt och skrev och fick en hel del gjort innan jag traskade tillbaka in till stan och vår Förvaltning. Köpte en smörgås och en äppeldryck på vägen eftersom jag inte ätit lunch. 
 
På Förvaltningen traskade jag in i den möteslokal jag sist satt i då det var arbete här, mötte en av de enhetschefer jag samrbetar med och fick ett bra samtal där och då, och vi löste en del saker. Kikade på klockan, oj den var strax efter 13.00 och jag satt fortfarande i en tom lokal, något stämmer inte. Kikade lite ordentligare på min bokning i mobilen och såg att jag satt en våning för högt. Traskede ner en trappa och där satt de övriga som skulle delta, skönt!
 
Ett bra möte och sedan buss hem, hade inte tid att byta kläder, utan de jag hade fick duga för AW i stan. En fin fredag från början till slut.
 
Vi ska in till stan i kväll och äta hos vår dotter med familj, skönt att bli bjuden på middag ibland 💖
 
Önskar er en fin lördagskväll!
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: