Planer för veckan.

Dagarna fylls med måsten och dygnets timmar räcker inte till. Jag vill helst inte lägga mig på kvällarna, för när jag är klar med vad jag planerat, vill jag bara mysa i soffan med en kopp te. Medan tekoppen töms långsamt rullar något inspirerande, förvånande eller bara trevligt program TV:n. 
Nu i kväll har jag fixat lite nytt fröknäcke att tugga på medan jag sippar på mitt te. Det blev en plåt Granola också, när ugnen ändå var het. Lite energitänk ändå, från min sida. 
 
Nu tillbaka till fredagskvällen, då vi var barnvakt på Skurholmen. 
När Hugo somnat gjorde jag och Axel smoothie till kvällsfika. Yoghurt, kvarg,  en banan och frysta bär som den här gången var hallon och jordgubbar. Vi fick till en riktigt god sådan med rätt krämiga konsistens.
Så bra med batteriljus oh speciellt bra då man har små gossar som gillar att testa allt. 
Den här ljusstaken passar så bra här, på fläkten i köket. 
Klockan tickade på och till sist innan midnatt dök Lukas upp och avlöste oss. 
Axel hade varit sjuk i någon dag, och hostade förskräckligt, vill inte bli smittad, men jag kan inte låta bli att krama barnbarnen ändå. Vi åkte i alla fall hem för att sova och vara utvilade dagen efter då vi skulle ha vår julfest. 
 
Lördagen har jag berättat om, så vi hastar vidare i mitt lite röriga inlägg i kväll. 
Min långsamma söndag. med paketinslagning och träning så småningom. 
En selfie när jag var som tröttast, i en alldeles för varm spegelsal i slutet av vårt pass. Här var bara stretchen kvar och jag var så där trött så jag nästan inte orkade med avslutningen.
 
Det blev måndag och en fullspäckad sådan. 
Något som livar upp och väcker en till liv hur trött man än är då man kliver in på min skola en mörk måndagsmorgon i slutet av december, är tomtar, och speciellt sådana här ;-)
Är det jul så är det jul!
Nu börjar mina ögonlock falla, kanske bäst att vänta med nattsuddet och avsluta mitt soffmys här, innan jag somnar med datorn i knät. 
Jag har planer på vad jag ska göra hemma varenda kväll fram till 23/12. I morgon är planen bak och köttbullar. 
 
God natt!
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: