Vardagarna rinner iväg...

Har ju inte jobbat så många veckor än efter min semester, men minns nästan inte att jag nyss levde livet utan klocka och en massa möten och måsten. Det positiva med mitt jobb är att allt jag gör känns meningsfullt, att vi tillsammans på skolan jobbar för att allt ska bli bättre och bättre, med vad det än är vi jobbar med för stunden. Det som är roligt, är att alla har ett lösningsfokuserat mindset, och att det inte landar i prestige från något håll.
Man ska ju visa sig på bloggen, den som skriver måste göra sig synlig i bild ibland, har jag fått lära mig. Ser på bilden och konstaterar att mina ben är nästan lika vita efter sommaren som de var innan, alltså har jag lyckats att inte bli för brun, vilket jag inte ska bli med min ljusa hy. Alltid något att vara nöjd med, ändå önskar jag att de ska bli lite buna varje sommar, utan att jag solar vill säga. Går inte riktigt ihop, men så är ju ens känslor ibland, det finns inte alltid logik i allt. 
Lite mysigt är det ändå, att fortfarande kunna sitta ute på glasverandan och läsa.  Utan värme från vårt mystiska element som slår på när temperaturen kryper under 5° plus, vintertid. Om jag vill sitta här en höstkväll med vänner ökar vi på graderna, vi har ju ändå jordvärme till vårt hus, så lite kan vi slösa med det tänker jag i alla fall. 
En sten, som jag burit i min ryggsäck, en gång.
Skolstart har vi haft, och hälsat alla välkomna från skolans entré.
Roligt med elever som får bli lite glatt överraskade, av att lärarna piffat till det. 
Här går klass 4.
Jag köpte glass, en till varje elev på skolan, vi firar att få träffas igen och att ett nytt skolår väntar på oss med allt spännande, jobbigt och roligt. Jag tömde Coops glassdisk på Piggelin. När jag tog sista paketet hade jag precis räknat till att det skulle räcka till alla skolans nästan 200 elever. 
Här får varje elev ta en färgprick och söka sig till bordet med samma färg, för att veta var ens plats är just nu i alla fall. 
Satt ute en kväll och läste, och läste ut boken innan jag somnade. Nu har jag inget att läsa. Men jag har fått tips på några läsvärda böcker, måste fixa lite nytt och någon av de jag blev tipsad om. 
Ute blommar det än, och jag fortsätter klippa in en blomma då och då, slänga någon annan som gett upp.
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: