Lördag

En lugn morgon, eller rätt så lugn i alla fall, jag kom på att jag ska ge en burk garnola till alla mina barn. Började med att leta fina glasburkar hemma. Hittade tre, och en halv, ungefär. Nåja, det löser sig tänkte jag och började blanda i hop ingredienserna. Upptäckte just då att jag saknade två viktiga produkter. Åkte till vår närmsta butik, i Gammelstad.
Fick ihop till två burkar, då ringer min dotter och fråga när jag kommer. Jag hade lovat att barnvakta under tävlingen som Lukas är arrangör för, och Fridas man Otto med flera likaså. Frida skulle tävla, men jag trodde att jag skulle vara hos dem en timme senare, så snabbt i hop med allt och sedan in till stan. 
I den här blandade jag i kokosflarn. 
Hugo mötte mig och talade genast om att i deras kyl finns det tårta. 
Köksbordet som Frida och Otto har, var en gång för länge sedan min mans  första köksbord. Bra kvalité, eftersom det fortfarande fungerar och är riktigt fint ändå. Speciellt nu då Otto slipad skivan och lagt på vit vax.
-Mormor, det här är inte ditt hus, sa lille Hugo då jag fotade. 
Jag höll med gossen, det är inte mitt hus, men får jag fota ändå frågade jag honom och det fick jag, vilken tur. 
Oj, vi har läst flera böcker och sedan har gossen tagit en lite tupplur. 
När Hugo sov tänkte jag få lite tid med hans storebror, men...
men jag störde honom i hans spelvärld. Så synd, eftersom jag hade såå mycket jag ville prata med honom om, han som rest omkring i sommar, Sundsvall, Göteborg med sin mamma och Otto, Stockholm med hans farmor och fiske med sin pappa. Nåja, vi får försöka få ihop en helg framöver då vi drar iväg någonstans bortom dataspelsvärlden.  
Efter sovstunden lite mellis. 
 
Sedan kom mamman hem varm, blöt och nöjd efter hinderbaneloppet. Jag åkte hem, och snart ska vi iväg till våra vänner ute på Brändön.
 
N
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: