Helg

Försöker göra ett inlägg via mobilen, p g à att min dator låste sig, alltså min privata älskade MAC, och det gick inte att komma in i den. Har nu fått veta att de måste tömma hela datorn och då försvinner allt som fanns i den. Surt säger jag och hoppas att den går att få igång efter det. (null)
En vanlig augustimorgon, dricker mitt heta vatten, ibland med pressad ingefära i eller en skvätt honung eller både ock. Sedan fixar jag min frukost som oftast intas på skolan kring 09.30. Naturell yoghurt, någon matsked vaniljkvarg och in i en glasburk. Plockar in lite röda vinbär och adderar med vad som finns hemma i fruktfatet. Kan bli något från frysen, så som jordgubbar, blåbär etc. (null)
När jag ändå är ute, oftast i pyjamasshorts och linne, kikar jag på mina blommor, finns tid klipper jag in dem som blommar.  (null)
Ligger det äpplen på marken plockar jag in dem med. De röda är dock köpta. Våra egna träd ger gröna och ett träd är av en sort som ger gulröda äpplen.  (null)
I går blev vi lata och tog oss till Bastard Burgers och åt middag.  (null)
Efter middagen här kikade vi förbi Lukas som ville ha min åsikt om gardiner till hans vardagsrum.  (null)
Så mycket fint det finns att välja mellan. Hittade ett tyg som jag tror blir så fint i Lukas vardagsrum.  (null)
Vi drack te och kaffe, pratade om det som ligger framför oss den närmsta tiden, för mig en del resor och för Lukas kanske det blir lite jakt med sin far och kanske någon av bröderna, när det inte är hockey förstås.  (null)
Rätt så rent och fräscht ändå, så bra tänker mamman.  (null)
På skolan har schemat för personalrumsansvaret börjat rulla. Vilket innebär att den som har ansvar får bjuda på fika, om man vill. Katrin bjöd på gott i gott på onsdag.  (null)
En eftermiddag hade vi uppstart med vårt Elevhälsoteam=EHT. Började med lunch på Clarion. 

Lite av min vecka, får veta i morgon hur det går med min dator. Nu ska jag rädda mitt badrum från översvämning, har två gulliga barnbarn i badkaret. 

❤️ Maria
Kommentera inlägget här: