En smula sommar.

Vilken lördag vi hade i går här vid Norrbottenskusten! Hos mig var det kring 24° varmt och solen sken hela dagen så där ljuvligt skönt som bara en augustisol kan göra. 
Jag plockar in blommor, och får till små spretiga buketter som gör mig så glad. 
Öppnar upp dörrarna in till glasverandan och låter värmen svepa in i vardagsrummet och värma upp  det ännu nattsvala huset. 
Det glittrar till i kristallkronans prismor då solstrålarna dansar in och jag fortfarande lite morgonmosig tassar runt med min vattenkanna och ger blommorna en skvätt vatten här och en skvätt där.  
På eftermiddagen kommer mina gulliga väninnor Monika, Lotte och Lenita. Jag fick en present, så uppskattad, presentkort på LYXX!
Glad och tacksam 💝
 
Godaste franska chokladkladdisen hade jag kvar av i frysen. Slängde snabbt i hop lite scones också. 
Monkans snygga väska.
Så roligt, att träffas och få prata lite om livet just nu och om det som var och det som kommer. 
 
När mina gäster droppat av städade jag upp lite och åkte till Frida med familj. Jag har ju varit hemma ensam i helgen och att laga mat åt mig själv är ju inte så skoj. Så glad att få komma hit på middag då. 
Jag började med att hjälpa killarna att få upp tältet som de skulle sova i, i natt. Hugo var taggad, men för liten och när de stora killarna bar in sina sovsäckar kuddar och annat kom lillskrutten med sin kudde och sa att han också skulle sova där. 
Otto hade lagat middagen, en supergod Bolognese.
Efter den god middagen pratade vi om vikten av att läsa högt för sina barn, även om de går på mellanstadiet. Man kan ju också komma överens med sitt barn, att jag som vuxen läser ett kapitel, barnet minst en halv sida men gärna mer och så växeldrar vi läsandet. Lite taktik med andra ord.'
 
Jag var trött och åkte hem efter en kopp te. 
Kom hem och tände lampor lite överallt. Höstens mys. 
Bild från förra helgen, innan vi åkte i väg ut till Brändön. 
 
Undrar så om Hugo blev väldigt ledsen och arg då han insåg att han inte skulle få sova i tältet,
och storkillarna, sov de hela natten där...?
 
♥ Maria
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: