Doften av sensommar

Det har regnat, allt från ett stilla sommarregn till intensivt hällregn. Där emellan har vi haft någon solig dag också, inte att förglömma. Jag och Olivia har hälsat på min faster i Boden en dag då vi inte hade något annat inbokat. Trevligt. 
I dag är sista dagen att anmäla sig till en tävling "Luleå Obstacle Course" på www.luleaocr.se. En tävling med hinderbana på Bergnäset här i Luleå. Helt obetald reklam för tävlingen som en av mina söner är engagerad i. En dag kom den här leveransen med energidrycker från "Latitude 65" till oss, och jag fick en vädjan av min yngsta son att ta ansvar för allt detta tills han är hemma igen efter sina dagar i Mollösund på Västkusten. Jag försökte hitta en lösning, men insåg till sist att jag får bära in allt i vårt hus tills han är tillbaka.  Har man barn har man alltid något att göra, om man vill, även om barnen är vuxna. 
Norra hamn i Luleå, vackert en kväll då vi varit hos våra vänner och var på väg hem. 
Mikael och Maria bor så fint i deras lägenhet mitt i stan. 
 Gott fika, mums!
Morotskaka, är väl bland det godaste som finns. 
Maria är proffs på att inreda. 
 
Det här med att odla är inte min starka sida, inte än. 
Av mina fröpåsar jag sått, är det inte många blommor som dykt upp. 
Jag blir så exalterad då någon knopp brister och en vacker blomma vecklar ut sig i all sin prakt. Försöker tänka att det inte är mängden blommor som är viktigast, är bara glad för de få som dyker upp. I en liten vas är det hur vackert som helst med en endaste liten Luktärt. 
Kakfatet jag köpte i Harrbäcken är fint som fruktfat också. 
Vi har som tur är några vänner kvar i vår by, som fortfarande bor kvar här. Blir så glad då Daniel och Lotte kikar förbi, prat, skratt och en kopp te/kaffe. Det ger guldkant i tillvaron. 
Lukas har kommit hem från sin resa och var dunderförkyld. Nu börjar han i alla fall bli piggare och vi kan umgås, och han har fått ta hand om alla energidrycker som jag haft ansvar för i en vecka. 
 
Det var lite av veckans dagar som nu är förbi.
 
♥ Maria
 
 

 
 
 
 
 

 


Kommentera inlägget här: