Min ensam hemma helg

Jag har ju alltid haft rätt så ensamma hösthelger, allt på grund av min man som prioriterar jakt under höstens helger. När barnen blev tillräckligt stora har de följt med honom, alltid någon av de fyra. Det som varit är ju att barnens aktiviteter, ishockeyträningar, fotbollsträningar, basketträningar  och en häst har ju gjort att en alltid varit hemma med ansvar för allt detta. Alltså jag. Inte bitter alls. Nu när det inte finns barn hemma på det viset, finns det ju annat jag vill hinna med på helgerna som gör att jag stannar hemma för det mesta. 
Ensam frukost med DN bredvid mig. Alltid ett sällskap. Lukas är ju hemma i och för sig, men minimalt med tid, han hjälper Otto med elen i hans lägenhet, de har dragit igång sitt arbete 08.00 och jobbat järnet i helgen. 
Medan jag läser och äter långsamt, lyssnar jag på mina gamla LP skivor. I dag blev det denna...
Min ordentliga bror har ju typ ärvt mina då jag flyttade. Jag tog med mig en del, men inte alla. Men jag har fått tillbaka de flesta 😘 några var vi lite oense om vem som köpt dem, och jag minns uppriktigt inte vilka jag köpt eller inte. Märkt dem gjorde jag inte så klart. 
På lördagsmorgonen såg det ut så här då jag vaknade till liv med lite frukost och tidningar att läsa så man inte blir helt samhällsfrånvänd.
Innan lunch i dag blev det repris på lördagsmorgonen, för jag fixade i ordning en korg med lunchfika. 
Jag är som sagt var inte sponsrad, hade gärna varit det 😉 men det är trevliga och duktiga killar som arbetar på det här företaget. 
Solen sken och det var sommarvarmt ute så jag dukade upp på balkongen för elektrikern och hans medhjälpare. 
En burk med salami mackor och en med ägg- och skinka. Smoothie så klart, gjord på  mango, jordgubbar, banan, apelsinjuice, youghurt, lite kvarg och färsk ingefära. Mättar och är fräscht. 
Lite småprat innan jag åkte hem igen. 
Lämnade bilen hemma och cyklade hit. 
Satte mig på altan, får ta vara på höstens solstrålar så länge de finns. Njöt av en croissant och en kopp te tillsammans med mina magasin. Ljuvligt! 
 
Sist ett träningspass i idrottshallen innan natten.
Tror inte jag kommer att valvaka, får ta resultaten som blir på måndagen...
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: