Grattis våran Joel!

Joel som föddes mitt i brinnande älgjakt för en massa år sedan. Gissa om hans far var stressad över att han inte ville komma i tid. Något vi vet är ju att alla barn kommer ut, även om de tar lite mer tid för en del. Två veckor över tiden gick vattnet och pappan körde alldeles för fort in till Luleå BB, mitt i natten. 1,5 timme efter att vattnet gått kom han, minsta babyn av alla våra fyra. Men helt otroligt normalstor enligt barnmorskan och så himla fin!
Joel i rödrutig skjorta bredvid sin storebror Gustav.
Friluftsliv och jakt och Joel.
Sötnöten, honom ska vi fira på lördag. 💖
 
Det är en hel del födelsedagar just nu. I går kväll körde jag raka spåret från Bensbyn till Boden och restaurangen "Da Vinci". 
Här hade en del från skolan samlats för att äta gott och gratta två gulliga som fyllt jämnt eller fyller alldeles snart. 
Längst till vänster, en av dem som vi firade som inte syns, som inte vill synas, för att han är lite hemlig.
Till vänster här Brita som är det andra födelsedagsbarnet. 
Maten var god, och portionerna stora, vilket gillades av främst de manliga pedagogerna. Så skoj, att få höra lite om läget på skolan och få skratta med de här gulliga gänget. 
 
Nu har jag längtat efter själva inredningen av den här lägenheten så länge, så jag snart slutar längta.  
En kväll kikade jag förbi Lukas projekt, lägenheten som kanske blir inflyttningsklar om någon vecka, beroende på alla som jagar älg och sådant. Där var Otto och lilla Hugo och kikade på projektet.
 
Lukas får gärna bo hemma fram till jul om han vill, men det jag inte vill ha så länge till hemma hos oss, är alla hans flyttkartonger och möbler med mera.  
 
Jag har nästan bara sovit hemma den här veckan, men det är ju alldeles snart helg, så då får jag väl vara hemma lite mer. 
Middag har jag hunnit ätit på min nya skola en kväll. Här med några pedagoger då vi köpte Thaimat från byns Thairestaurang. Middag på skolan grund av föräldramöten som rullar på nu.
Helt okej, men väljer nog vårrullar nästa vecka då Mellanstadiet har sitt föräldramöte. 
 
Vår helg i fjällen gav mig massor med energi. 
Fredag i morgon, och jag börjar känna mig hemma på den nya skolan, vilket varit lätt så här långt med alla trevliga och kloka pedagoger. I morgon träffar jag mitt nya team, det ser jag fram emot!
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: