En smula av allt

Betraktar det nya, så lika och samtidigt så olika. 
Varje skola jag arbetat på har så klart haft scheman, men så olika på varje ställe och samtidigt rätt lika ändå. Hur man gått tillväga för att få fungerande scheman har också sett olika ut. Så här såg det ut i början på veckan då vi fick "vända på alla stenar".  
På tisdag åt vi lunch på Panelen, som är en Bodenrestaurang från början, som nu även finns på Storgatan i Luleå. 
Svårt att välja, för allt på lunchmenyn såg ut att smaka gott. 
Till sist valde vi tryffelburgaren, alla tre. Ett bra val. Någon timme till med schemapussel innan dagen var till ända. Nästan färdiga, bara lite småsaker kvar att få till. 
 
Att variera vardagsmiddagarna är en utmaning. 
På tisdag efter jobbet ville jag ha fisk, får ett begär efter fisk rätt så ofta. Valet föll på rökt makrill och till det lite småplock som kokt potatis, ägg och en sallad. Rörde snabbt i hop en kall örtsås av vad jag hade hemma, så som pressad vitlök, timjan, dill och dragon plus salt och vitpeppar. 
 
På torsdag fick jag skjuts in till stan och där stod en minibuss och väntade på mig, full med glada rektorskollegor. 
Så där en timme senare checkade vi in på Hotell Storforsen, en bit utanför Älvsbyn. Någon timmes arbete, lunch och lite arbete till. Sedan friskvård d v s promenad upp längs den aggresivt dånade forsen. 
Några av mina nya kollegor och min nya chef Seija. 
Magi, om något!
Cava med de här gulliga tjejerna innan fixet för kvällens middag. 
Jag har bott på det här hotellet en antal gånger under årens lopp. Det här var nog den bästa gången då det gäller allt, maten var gudomligt god bara för att nämna något av allt som var så bra. Mer i nästa inlägg...
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: