5 minuter

Fem hela minuter har jag på mig att göra ett inlägg, sedan snabbt in till stan och Loet här i Luleå. Där blir jag upplockad av mitt rektorsteam för en resa mot Älvsbyn och Storforsen för två dagars intensivt teamarbete. 
Torsdag i dag, fattar inte vart dagarna försvinner?
Vi har i alla fall skapat nytt schema för skolan på två dagar, ja ni hör två dagar plus lite extra tid varje eftermiddag den här veckan. 
Amanda och Maria blev dem som fick uppdraget. Det fanns så klart ett schema som inte fungerade på grund av att några lärare inte fick ut sina lunchraster. Varför det var så finns en historia om, som vi inte tar här. Alltså fanns inget annat val, än börja om och göra ett där vissa skoldagar förlängs för eleverna för att skapa utrymme för lunchrast åt lärarna. 
Lunch på Råvara på Storgatan blev det. Lyx för lärare som aldrig äter sin jobblunch på något annat ställe än i personalrum eller skolmatsal. 
Här får man en ingefärsshot innan maten, så fint i dessa förkylningstider. 
Så länge sedan sist jag var här, inser jag då jag ser att allt är nytt och fräscht. 
 
Våran Lukas fortsätter spela hockey, fast hans mamma skulle önska något annat sedan den otäcka tackling han fick i Lule hockeys J20 lag. Han föll ihop på isen och fick åka ambulans till sjukhuset. Inte något man önskar någon.
I går var det min tur att göra ett handtag för Föreningsverksamheten. Match och jag fixade fiket. 
Fick hjälp av Axel i massor och lite stöd av hans mamma också. 
De här var mina bästa kunder för kvällen. 
 
22.00 var vi klar, matchen gick dåligt för vårt lag och jag städade undan med hjälp av min man. Promenerade hem i den mörka höstkvällen, nöjd över min insats.
 
Det var 5 minuter...
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: