En magisk kväll

Det behövs inte mycket för att jag ska känna eufori. Min söndagskväll blev lite av en "ta hand om mig själv" kväll. Först ett träningpass på Sporthallen, sedan ett hett bad, i Rituals badsalt som doftar ljuvligt. 
Ju kallar det blir utomhus, desto oftare badar jag i vårt badkar. 
Några av mina favoriter just nu. 
 
Efter badet var jag lagom mosig, tog med mig min bok och gick och la mig. Kröp ner under mitt svala sköna sidentäcketäcke, läste. Boken som jag började läsa i augusti, ungefär då jag började jobba igen efter semestern. Då tyckte jag inte att det var bra, utan la undan den efter att jag läst några kapitel. När jag åkte till Umeå tog jag med den, gav den en ny chans, vilket var bra. För nu tyckte jag den var riktigt läsvärd faktiskt. Sidentäcke är ett gott råd till er som inte vill ha det för varmt. Lagom året om, men när det är som kallast ute, blir vårt hus kyligare, händer med hus från 1930-talet. Då är det skönare med ett duntäcke. 
Helt plötsligt fladdrade ett norrsken fram över himlen och skapade magi. Somnade skönt med stjärnor som glittrade i kapp utanför mitt sovrum. 
Hängt upp min ljusa, tunna linnegardin som kan tyckas vara somrig, men passar bäst tycker jag när både kvällarna och morgnarna är mörka. 
Älskar att vakna och se hur himlen rodnar i gryningen. 
Jag äter sällan frukost hemma, utan fixar lite burkar med det ena och det andra på morgonen, lite yoghurt med en sked vaniljkvarg i en burk. Müsli i en annan liten burk, frukt i ytterligare en. 
Min lunchväska är nästan för liten, väskan som jag köpte i London för länge sedan. Boken är mitt nästa läsprojekt. 
Ska nog lyfta ner mina pelargonier i källaren till helgen som kommer. Något år har de fått stå här ute på verandan hela vintern, men jag tror att de behöver vila helt i mörkret någon månad. 
Äger man en bostadsrätt brukar man vara medlem i HSB vilket jag är. Då dimper det ner en tidning från HSB i brevlådan då och då. I senaste numret upptäckkte jag något bekant. Våran Lukas!
Utan att vara sponsrad, kan jag ändå säga att det är kläder för alla väder. Lukas har testat dem både under älgjakt i Tornedalen och på vandring upp på fjälltoppar i Nordkap. Så snygga och riktiga kvalitetskläder från ett Luleå företag. Bright EQ
 
Onsdag i morgon, 
på skolan håller vi på och tömmer några rum,
rum som ska målas nästa vecka.
Oömma kläder får det bli hela veckan.
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: