Varmt eller kallt?

Det är lite skillnad på några få minusgrader och kall blåst i Stockholm mot våra -16° och ofta svag eller ingen vind alls då. För har vi kyla blåser det sällan. 
 
En bild från fredagen, då hade de inte snöat än. 
Det gäller att bygga på höjden, bredden och överallt. 
På Nordiska Galleriet. 
Är man här en helg kan man inte sitta inne även om vädret är blött och kallt. Efter min egen tur runt i stan, mötte jag upp min man för en ny tur till ett café för eftermiddagsfika. Fullsatt överallt, och min man är usel på att vänta in ett ledigt bord. Alltså var vi oense om att vänta eller inte vänta och gå vidare.
Fjärde stället hade ett litet bord inträngt i ett hörn, vi tog det bara för att slippa traska vidare, till och med min man accepterade bordet trotsa att han vanligtvis är väldigt kinkig när det gäller sådant. Blöt om fötter, blöta vantar och håret vått. Ett litet element under soffan jag satt på, där fick mina vantar torka med vi fikade. 
Semlan var inte den godaste jag ätit, vill bara upplysa er alla om att Luleås caféer har supegoda saffranssemlor före jul, har inte hittat någon här än. 
Julfint längs Stockholms gator.
Kreativt!
 
Efter promenaderna i city var vi kalla och blöta, så ett hett bad behövdes för att bli lite varmare.
 Vi hade ingen lust att ge oss ut för att äta middag, så det fick bli var sin burgare på hotellet. 
En äppelkaka med glass...ok vet att jag ätit för mycket gott på få dagar. Det blir nog några dagar framöver utan socker och fett. 
En mysig kväll med lite roligt att bläddra i. 
 
Det var vår lördag. Oväder i eftermiddag och varningar, kan vi ta oss hem måntro?
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: