Klämfredag

Att få en lugnare dag bara så där, är bra ibland. Jag har hunnit med massor av jobbrelaterat som jag känt lite stress med. 
På jobbet har jag känt mig oerhört pigg och nästan euforisk efter de två veckor jag haft innan. Det finns fördelar och nackdelar med att dela upp sin semester som jag gjort. Fördelen är att man kan behöva ett avbrott mitt i allt som bara rullar på och aldrig tar slut. Nackdelen är att sommarsemestern minskar och den är också viktig. 
Lite från min vecka som snart är till ända. 
Axel, innan morfar körde hem honom på måndagskvällen.
När jag hämtade Axel på måndag vågade jag inte krama Hugo som hade feber och inte orkade så mycket just då. 
På onsdagskvällen åkte han, hans bonusbror Charlie och Axels morfar till Piteå och köpte en kanin åt honom. 
Då åt jag middag ensam med min mellanson Joel, som också var solo hemma den här veckan då hans sambo är i Göteborg och tränar och uppträder med Göteborgsoperan. Vi hade en mysig kväll med prat om mitt liv och mina äventyr. Han är en god coach. 
En kväll, måste ha varit tisdagskvällen, då kom Stina förbi med tre kuddfodral av linnetyget jag köpt. Kuddfodral som hon sytt åt Lukas till hans kommande lägenhet. Nu är det inte så himla länge kvar tills han får nycklarna till den. Jag längtar efter att få hjälpa till med inredningen, och att få lite ordning i hans rum här hos oss, som jag ju hade gjort till gästrum innan han flyttade hem från Sollentuna. 
 
Lite annorlunda att få hem barn som flyttat, men det har varit ett trevligt år, med en son i huset igen. 
Jag bjöd i alla fall Stina på mitt nya portvin som smakade gott. 
I går kom Frida med familj och åt hos oss och så Joel som ju är ensam hemma. 
Hugo var piggare nu, och han gillar mat den gossen.
När jag åkte till Italien var det grått och smutsigt ute. Snön hade precis smält ner, gräsmattan var våt av smältvatten, i skuggan kämpade några gråvitsvarta snöhögar med att hålla sig kvar. Nu är det grönt, så grönt, så skönt!
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: