Vila kontra träning

I dag har det varit en vilodag, men jag ska avsluta helgen med ett jobbigt träningspass. Bästa starten för veckan som kommer. I alla fall för mig.
 
Brunch är ju ett roligt påhitt. Jag och Monkan åkte in till stan,
Vi hade 3 min att ta oss till bussen, och vi sprang. Det tog 2 min, vilket gjorde att vi slapp vänta  i 30 min på nästa buss. 
 
Kikade lite på kläder, tyvärr finns ju inte så många affärer längre i vår stad. Provade lite, men inga köp. Avslutade vår shoppingrunda, som blev noll shopping, med brunch på Savoy.
Vi kom lite sent, strax efter 14.00 då det började ta slut på en del av rätterna som serverades. Vi blev dock tokmätta ändå, så det var inget problem. De har muggar och annat porslin från samma märke som jag har hemma, gillar verkligen den råa stilen på servisen. RAW, heter märket och är dansktillverkat. 
Hemma åt jag ingen middag, behövdes absolut inte efter den sena brunchen. Däremot blev jag lite hungrig sent på kvällen. Monika hade precis lärt mig lite om stenåldersmetoden, då man äter frukost klockan 11.00 och middag före 18.00. Inget mellan 18.00 på kvällen och 11.00 nästa dag. Jag var nästan på vippen att testa, men det blev en god smörgås innan natten. Jag kan kanske testa metoden ändå, men välja lite andra tider...typ bronsåldern då. 
En ny tvål, från Pentik här i Luleå. Annika som driver affären sedan 20 år tillbaka har precis fått in lite produkter av det här märket. Ska bli skoj att testa den. Det fanns tvålar i olika färger och dofter, och de löddrar så där härligt som man vill att tvålar ska löddra, sa Annika.
Fick med mig hem en liten burk med balm från samma märke. Längst fram i bild, min nya tvåkopp från Tove Adman i betong.
En gammal bild på mig, som Kajsa tog då jag var i Kiruna före jul. När man bloggar ska man vara synlig på sin blogg även i bild har jag fått lära mig, där av lägger jag in en bild då och då, så ni vet vem det är som skriver. 
 
Ska snart byta om till mina träningskläder. 
 
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: