Några timmar...

Om man planerar väl, och allt flyter på hinner man med mer än många kan tro. Jag vet, alltså är det inte något jag funderar över, men ofta får jag kommentarer över hur mycket jag hinner med och en undran över hur trött jag borde vara med det tempot. 
På tågresan i det knökfulla tåget från Göteborg försökte jag jobba lite med datorn, fast jag hade semester. Det gick till en början, men sedan arbetade nätverket alldeles för långsamt. Långsamt gör mig stressad. Så jag läste istället i boken som jag fick av Maxi,
en bok om Göteborgs historia allt medan tåget rusade fram, det är ju snabbtåg på den här sträckan. 
 
Sedan några timmar i Stockholm.
Kikade på fina saker,
Vattenkokare från Vipp, de som gör bästa pedalhinken för skräp och annat. Hittade en gullig sak till en liten gullig tjej som kanske påskharen kommer med. 
 
Jag blev hungrig och satte mig på Haymarkets restaurang Gretas. 
Min middag, och här kunde jag jobba i nästan två timmar. Ett riktigt välfungerande nätverk fanns till skillnad mot SJ:s. Jag gör det jag känner för, och trots min semesterdag tyckte jag det kändes ok, just då att jobba undan en del. 
Sedan dök min väninna Birgitta upp och gjorde mig sällskap innan det var dags för hemresan för mig.   Roligt att hinna uppdatera varandra om livet här och nu och då. 
 
Lite oordning i mitt inlägg tidmässigt, men håll till godo. 
Några bilder till från Göteborg...
Middagen jag åt på måndagkväll i Göteborg. En specialare för just den här staden sa servitrisen vilket fick mig att välja den. Mos med kryddig korv, och jag som annars inte är så förstjust i korv. Den var helt ok, men inte något jag skulle välja igen. Jag äter visserligen korv då och då, men inte min favoritmat om jag säger så. 
Bestick på restaurang Nordan.Snygga tycker jag.
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: