Vilken helg!!!

Wow, är både påfylld av energi och varm i hjärtat av en helg med min mamma. Förstår faktiskt inte hur hon orkar, 87 år och hänger med i vårt ibland späckade schema. Även om det är helg, är det en del att göra, som att hälsa på barn och barnbarn, köpa blommor och gå på opera. 
Fredagkväll, efter att jag hämtat min mor på busstationen här i Luleå blev det fika och Portvin. Min mor dricker i princip inget med alkohol, men ett glas likör kan hon smaka och på sin höjd ett halvtglas vin två gånger per år. 
Dukar upp ett frukostbord med allt jag har i kylen, nästan. Jag njuter av frukosten när jag är ledig, tyvärr är min mamma väldigt liten i maten, äter väldigt lite och har aldrig varit förtjust i godsaker så som jag är. 
 
När mamma kommer hit till storstan, har hon en lista på saker hon måste köpa, först var det sommarblommor, vilket vi åkte i väg till Rutvik och köpte. 
Det blev lunch och då tog vi en sväng till Karlsvik och Kolarens café. 
Skönt ute, men innan våra mackor serverades började det regna och vi gick in. 
 Goda men väldigt dyra räkmackor. 
En stund hos Gustav och hans familj innan vi fortsatte till Frida och company. Klockan blev sen eftermiddag så nu var det tid att ge sig av hem. 
Sommarlätt middag. 
Rabarberpaj till efterrätt.
 
Vi har sett typ 10 avsnitt av "Stugfixarna i Norge" den här helgen. Min mamma gillar heminredning, men inte alls i samma nivå som mig. Att se 10 avsnitt av ett inredningsprogram är ok för henne,  men det skulle inte min man orka, men han var inte hemma den här helgen så då får man passa på. 
 
Lite mer om resten av helgen i nästa inlägg, måste fixa lite här hemma nu.
 
♥ Maria
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: