Födelsedag för Olivia!!!

8 år i dag, och världens mysigaste tjej!
Presenterna är fixade, och om några timmar är det kalas för oss vuxna. 
 
I går blev det en dag med Lollo innan hon skulle ta tåget hem till Malmberget. 
Vi började med ett fika på Lilla Skafferiet. Ingen stress, ingen tid att passa mer än tåget på eftermiddagen. Vad skulle vi fylla dagen med resonerade vi om. Lollo ville gå på loppisar, vilken tur att vi roas av samma saker. 
Vi började på Röda Korset, där vi båda fyndade lite. Jag fortsätter fynda åt Lukas, och tänker att han får ha en egen loppis då han blir less på allt jag nu köper billigt åt honom. 
Efter några timmar blev det lunch, en sen sådan och det passar så bra nu när man är sommarledig. 
Vi kikade på allt fint på Pentik och åt sedan på restaurangen som ligger intill, minns inte vad den heter. 
Det blev min lunch/middag. 
 Då vi traskade runt Gültzauudden för att jaga steg i solskenet kunde vi inte låta bli att kika på Residenset, på avstånd så klart. Landshövdingen är nog på semester nu gissade vi och inte här. 
Tog en sväng in på Klassisk Form, Maria hade snygga lampor, och skärmar. Så någon av dem kanske passar till lampan jag köpt åt Lukas. 
 Lollo åkte hem och jag med. Fixade middag åt golvläggarna. Det blev en lite senare middag den här dagen eftersom jag ränt på stan i timmar. 
Här var det full aktivitet. Gissar att de är rätt så trötta killar efter en vecka då de jobbat på sina vanliga jobb från morgonen och sedan till 22.00 här i lägenheten. Lukas har ju efter han kommit från lägenheten sprungit en mil vissa kvällar. Förstår inte hur han orkar!!!
Jag dukade upp på balkongen, enda stället där man kan sitta.
Köpte nybkadade kanelbullar till efterrätt. 
Jag lämnde dem och åkte hem, för en lugn kväll med en bok som är si så där. Hade behövt köpa något mer läsvärt, får bli nästa gång jag åker in till stan. 
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: