Efter festen...

Så nöjd över att vi fixade den här festen med, och lite skönt att bara få vara i lugnet ett tag.
Strax efter 06.00 vaknade lille Hugo som jag barnvaktade. Inte många timmars sömn för mig, men inte något jag klagar över, vi strosade runt och plockade upp lite efter festen, tömde syltburkarna på vatten och blommor. Tog in alla dukar och slängde in dem i tvättmaskinen. Tack gode gud för den, det måste ha underlättat varenda kvinnas liv, för förr var det väl egentligen bara kvinnor som tvättade, för hand på knä vid en brygga eller i stora kar i en källare? 
Brudbuketten förutom de vita blommorna, som naturen - en dikeskant efter en väg ut mot havet bjöd på. 
Mina egna Pioner är i knopp, synd att de inte hade slagit ut till bröllopet. 
 
Okej, ni är less på bröllopsbilder, men jag lovar bara några till 😘
Tjejerna vi haft runt oss sedan de var riktigt små, så roligt att få fortsätta följa dem i deras vuxna liv. 
Ringen som passar Frida perfekt!
Axel som sa till mig att han tycker att hans mamma är sååå snygg! Lilla gubben 💖
En nöjd mormor som lyckades söva Hugo ute i soffan  i fredags då alla swishade runt i alla hast med allt som skulle göras. Jag har ju en viss erfarenhet ändå. 
 
Brudparet fick så fina presenter, som jag missade att fota förutom pengar. En till som fick present var Lukas.
En grym kokbok som är lite mer än kokbok och passar perfekt till jakt- och fiskefolket. Lukas är ju officiellt jägare nu då han för ett år sedan tog jägarexamen. Fiskat har han gjort sedan han var liten skrutt. Kan man hoppas på att få bli bjuden på middag av honom utifrån något av de fina recepten i kokboken kanske...
 
Man måste ta hand om sig själv i detta liv, vilket jag försöker göra och det går si sådär ibland och riktigt bra ibland.  Träna är a & o, och till det lite annat gott. Jag hade ju en massage med ansiktet i fokus hos Agneta en em. 
Så himla skönt!!!
Agneta, på LYXX är en gammal klasskompis till mig, som är grymt duktig på det hon gör. Alltid lika trevligt att få bli ompysslad av henne och samtidigt lite uppdateringar om livet oss emellan. Mina axlar föll ner flera centimeter då hon masserade dem och ansiktet. 
 
Träffa goa glada människor är viktigt. Stina har gjort mig sällskap någon kväll i veckan då jag berättat om bröllopet och alla detaljer medan vi druckit te. 
Min faster snart 91 år bjöd mig och min kusin Christina på middag på Färgaregatan i går. 
 
Faster berättar om sitt liv och vi om vårt. Om barn och fester och annat skoj. 
Vi lovar att träffas snart igen, och jag tänker att vi måste göra det, inte bara säga så varenda gång vi träffas. Jag tror det får bli en cykeltur förbi kusinvitamin någon dag i sommar. 
Just nu är det bara jag och Lukas hemma, min man är i sitt andra hus i Tornedalen och tar hand om det. Lukas har fått finaste badshortsen av sin hopckeykompis Viktor som designat dem med Luleåmotivet "Kranen" på. 
Så himla snygga!!!
Finns att köpa på "NÅÅRTH", han finns på Insta om ni söker på naarth_se
Jag gör reklam men är inte sponsrad, bara roligt att stötta dessa hockeykillar som har så många olika talanger i sig, förutom hockeyn då.
 
Annars börjar min ledighet snart, jippi!!!
 
Jag börjar med att åka till min mamma med Frida och hennes familj för att barnvakta Hugo på fredagskvällen, då familjen med de äldre gossarna ska på Pajala marknad. Veckan som kommer ska jag bara använda till att göra allt som jag gillar, ni som vet ni vet! 💋
 
Roligt att så många läser min blogg just nu,
själv har jag inte många bloggar att läsa,
då de som finns har sommaruppehåll, typ. 
Andra har slutat blogga, varför det?
Inte inne att blogga, säger någon,
strunt i det säger jag blogga på, 
för oss som gillar formatet,
lättillgängligheten och 
att läsa om det triviala,
för det är ju så livet är!
 
♥ Maria
 
 
 
Kommentera inlägget här: