Ny vecka, nya möjligheter...

Vecka 4, och fattigaste dagen på hela året i dag, sägs det om man har lön i morgon. Vi som är kommunalt anställda får vara fattiga några dagar till. 
 
Min söndag, fick sällskap av två mysiga gullungar.
Vi gräddade våfflor och hade fullt upp med pyssel och lekar. 
 Efter pyssel och lek tog jag en lång skön promenad. Ljuvligast av allt, ljuset är märkbart tillbaka, och vetskapen om att det ljusnar dag för dag är det bästa av allt just nu. 
Jag känner en viss oro över den blida som råder, det är inte januari så som det borde vara här i norr. 
Pärlemormoln som färgar himlen i rosa. Är det bara jag som känner oro över blidan? Kikar på mina väderappar och ser att temperaturen sjukner till mer normal kyla, men inte förrän till helgen.
Söndagseftermiddag. 
Tänder ljus och förbereder inför måndagens jobb. 
 
Måndag och lätt dramatik på skolan, inget internet. Efter lite felsök uppdagades felet, det droppade vatten från ett ventilationsrör rakt ner på hela medieskåpet - nätstationen i ett förråd och sedan ner på golvet, oj ojoj!
Efter ett morgonmöte åkte vi in till stan, tog en fika och planerade lite för framtiden. Här kom vi ut på nätet och kunde jobba. 
Lunch och fortsatt arbete med schemaläggarna med planering inför höstterminen. Låter kanske lite överdrivet men så är vårt körschema för att vi ska hinna med allt innan stoppdatum i slutet på mars början på april. 
Vilken tur att vi alla fyra var sugna på sushi. 
 
Fick veta att det kan ta tid innan allt är lagat och internet fungerar igen. Vi har ett inbokat föräldramöte i morgonkväll som ska ske via teams. Nu måste vi fixa det utan fungerande internet, hoppas det fungerar med att internetdela via mobilen tänker jag...för vi på skolan som ska delta hade behövt sitta i samma rum under mötet. 
 
Många sjuka på skolan, men vi har som tur är en tydlighet i hur vi täcker upp för varandra och alla har ett lösningsfokus vilket gör att det mesta ändå fungerar. Det mesta förutom nätet...
Ny vecka, nya möjligheter och nya utmaningar...
 
♥ Maria
 
 
 
Kommentera inlägget här: