Onsdag, vi löser problem

Restriktionerna är släppta och livet återgår till hur det var förr, och ändå inte. Hemmajobb kommer att bestå på olika vis, mer i vissa yrken och mindre i andra. Att hålla avstånd och tvätta händerna maniskt tror jag vi blivit så vana vid så det är nog något som kommer att leva kvar längre än nödvändigt, eller det kanske rent av anses vara kutym och något som alla ska göra i evigheters evighet. 
Efter en halvtimmes träning den här morgonen blev det dusch och fix. Sedan en enkel frukost. Jag mår aldrig så bra som efter ett träningspass på morgonen. Onsdag och arbete med mitt rektorsteam resten av dagen. Vi är verkligen ett bra team, där ingen ser sig som bättre än någon annan. Alla är superengagerade och bjuder på sig själv och sina tillkortakommanden. Allt det här gör att vi har roligt tillsammans vilket är viktigt då en hel del av våra arbetsuppgifter är svåra att hantera mellan varven. 
 
Något jag vilar i då jag är ledig är att fixa hemma på olika sätt. Jag tror att allt allvar och stillasittande i jobbet gör att jag får ett större behov av att röra på mig och vara kreativ då jag är ledig.  
Eller så är det bara så jag är som människa, vill ha något på gång som jag kan lägga tid och energi på. 
Att ha trä hemma kräver omvårdnad, vilket passar mig. Köksbänkarna behöver lite kärlek då och då, likaså skärbärdor. Jag oljar in skräbrädorna med olivolja, det är ju inte giftigt i alla fall och köksbänkarna får en dos av teakolja. 
Det blir extra fint, ett tag åtminstone med nyoljade bänkar. 
Energidepåerna fylldes på till brädden av mitt oljande. 
 
Tittar på Renées brygga, förvånas över Svennis, den förre fotbollstränaren som inte ens vet vad Instagram är, är det möjligt? 
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: