Några kyliga dagar...

-25° i arla morgonstund. Kylan är ju inget större problem bara man klär sig. Bilen, behöver ha motorvärmaren på i minst en timme i den här kylan. Försöker kika på väderappen varje kväll, så jag är förberedd på morgonen på vad som krävs när det gäller kläder, bilar och annat. 
Jag älskar mina leggings i cashmere och viskos, så sköna och varma de här är från Vogue. På fötterna skönaste sockarna från Arket i ylle. 
Ovanpå min randiga klänning som inte syns i bild, har jag min dunkjol som jag skuttar runt i hela vintern, speciellt då jag har klänning eller kjol på mig. Är det något jag gillar, så är det dunkläder, så varmt att gosa in sig i. 
 
 
Den här handgjorda ljuslampetten ger ett så fint sken. Efter en kvällspromenad som gav drygt 10 000 steg tände vi ljus och en eld i kakelugnen. 
Ingen ville åka i väg och handla, så vi fixade av det som fanns hemma. Grillade korv, kokade potatis och hackade tomat. Bostongrúrka, senap, rödlök och rostad lök som smaksättning. Allt på ett tunnbröd, blev helt okej till en sen middag mitt i veckan. Jag tror det blir en tidig kväll i kväll, gäsp!
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: