AW, mitt bästa en fredag.

Arbetsveckorna bara rusar i väg, det är måndagmorgon och helt plötsligt är det fredag eftermiddag igen. 
Hittade en gammal kjol i min garderob, som fick luftas i går. Känner att jag är i akut behov av nya kläder, men har inte haft tid med shopping den senaste tiden. Bra i och för sig, för nu tvingas jag rota runt bland det som finns i min klädkammare. 
På skolan var det fredagsstämning och gofika. 
Mitt nya, en halva av allt. 
Torsdag är träningskväll för mig, ett svettigt pass som vanligt. Jag gillar verkligen att träna, har alltid gjort det. Minns när min baskettränare sa att jag hade träningsrekordet i vårt lag, blev trots det aldrig någon stjärna i basket, kanske för att jag gillade att dansa mer än att "humpa boll". Vet inte hur vi fixade alla träningar och skolan samtidigt, jag och mina tjejkompisar. Vi tränade ju flera saker samtidigt. 
Patrik, en rektorskollega bjöd på onsdagsfikat, goda smörgåsar. Nyttigt och välbehövligt. 
 
Så gick dagarna, och helt plötsligt var det fredagseftermiddag igen. After work på vår byakrog.
Goa vänner, alla är inte med på bild (p g a sekretess lägger jag inte ut blider på alla 😍). Här är det högt till tak, vi hamnar alltid i spännande samtal om vad som helst, och alltid blir vi lika sprudlande intensiva och engagerade. 
Gambas, så superdupergott!
 Christian som driver vår byakrog är ju duktig på viner och serverade det bästa till det vi åt. 
Kyckling och annat smarrigt till huvudrätt, gottigott.
 Efter te och en pralin trippade vi hem, eller inte riktigt. Vi blev kvar ett par timmar hos vännerna som bor efter vår gata. 
Jag fick lära mig mer om det ämne vi hade fokus på den här kvällen, och jag blev ännu mer övertygad om att jag tänker rätt, inte därmed sagt att andra tänker fel. Vi ser på livet på olika sätt, och vi tolkar det som publiceras på olika vis, vilket är vinsten i en demokrati, att man kan tycka och tänka olika. 
 
Jag tror att vi människor utvecklas hela livet, och att vi blir till dom vi är av att finnas i ett sammanhang. I interaktion med andra utmanas vi i tanken. Om vi analyserar det vi hör, tar in det i vårt sätt att tänka, formar våra egna tankar utifrån det vi hört och det vi tänker till nya tankar, så växer vi.  Det innebär inte att vi alltid ändrar oss i vårt sätt att tänka, utan vi utvecklar våra tankar och lyfter dem till en högre nivå. 
 
Innan jag somnade,
 kände jag hur glad jag är 
att ni och många till så klart, finns i mitt liv!
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: