Julfest

Traditioner är till för att hållas, i alla fall är det trevligt med traditioner. Att ha något att se fram emot är ju en motivator när man sitter med tråkiga arbetsuppgifter så väl hemma som på jobbet. 
Något som pedagogerna verkligen sett fram emot var den här kvällen, ingen fick veta vart vi skulle. Några gissade rätt, för det har gissats. 
 Ralph Lundstensgården i Ersnäs, nästan alla pedagoger från skolan samlade för ett gruppfoto. Det var hit vår resa gick. Äta tillsammans och ha lite skoj så här i juletid är behövligt.  Någon var sjuk och någon hade inte hunnit hit än då jag fotade dem. 
Här är det julstämning om något. 
 
 
Extra skoj är att julbordet har norrländska favoriter så som löjromstårta och tjälknöl.
 
Efter all god mat hade vi lite tävling innan hemresan. 
Det är ju ändå något speciellt med dessa julbord. 
Glad och lite för mätt.
Nobelfest för Kungen i Blå hallen i Stockholms stadshus. För eleverna på vår skola var det vita dukar på borden i skolmatsalen och det doftade extra gott från köket. Här är skolans duktiga kockar som fixade allt gott och trevligt.
Kycklingfiléer och potatisgratäng. Efterrätt,  kladdkaka och grädde. 
 
Fredag = förvaltningsdag. I dag bjöd vår chef oss på gofika, tack det var gott!
Lunch med bästa gänget, och i dag blev det på Hemmagastron. 
En sandwich med en köttbit och lite till. 
 
När jag jobbat klart för dagen åkte jag hem, bytte kläder och åkte in till stan igen, nu för att fixa lite i Lukas lägenhet. Så himla roligt det är, att få vara med i det här projektet. 
En sen middag, men vad gör det en fredagskväll. Enkelt och gott.
 
Trevlig helg!
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: