En liten stunds mys innan jag somnar

Ett tufft gympapass på Sundis, vår sporthall här i byn. Sedan en stund av mys med lite glögg, Blossa 2022, helt okej.
 
Helgen har runnit iväg i ett högt tempo. Vi rektorer i mitt team har alltid möte med vår chef Seija på fredagar.  Riktigt trevligt är det att lucnha med kollegorna. Fredagens lunch blev på Karl-August.
 Jag upptäcker lunchrestaurangerna i Luleå på nytt. Efter 9 år i Bodens kommun med de restauranger som finns där, inte så många i en liten stad, så är det lika skoj varje fredag att se var vi hamnar till lunch. Daniel är den som oftast bokar, och det är bra och riktigt bra restauranger vi ätit på. 
Kalventrecote med en riktigt god bea till. 
På fredagar alltid en efterrätt. Inte helt fel. 
Karl-August ligger i en del av Stadshotellet, och det här är en del av Lobbyn. Jag gillar, typ allt i bilden.  
På fredagskväll och lördagskväll hade vi nattgäster. Frida och Otto hade både julfest och ett födelsedagsfirande på deras agenda. 
Axel synar dukningen, så att allt är ok. 
Oj, så det har spelats hockey och fotboll. Den här skrutten är helt besatt av att spela, till och med med tutten i mun, här glömde mormor och beslag ta den. Har alltid försökt se till att sådana saker bara används vid nattning. 
Mitt på lördagen kom Frida och hämtade Hugo, de skulle se en show med Babblarna, väldigt populärt i den ålder som Hugo är i. Axel åkte till sin pappa och jag blev ensam kvar hemma.
Bakade lussekatter, så att ingen tid gick till spillo.
Middagsgäster på lördagskvällen., och jag hade långkokat fransyska som vi gjorde taccos på.  Middagsgästerna hade med sig nästan hela middagen förutom köttet. Skönt, att slippa åka i väg och handla.
 
Nu kör vi, en rätt så tajt vecka,
med massor av inbokade möten och annat skoj!
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: