Kvällsfika

Hur roligt är det inte, att få en inbjudan till fika en kväll?!
Annevi bjöd in till fika hemma hos henne och jag och Jenny tog oss till vår "grannby" tillsammans en kväll. 
Vi blev bjudna på gofika och det blev en supermysig kväll. 
 
Nu börjar det verkligen bli mörkt hos oss på kvällarna efter alla ljusa sommarnätter. Annevi har en fantastiskt fin trädgård, en sådan som jag själv önskade att jag hade. 
När jag såg Annevis fina cykel bland allt grönt kom jag helt plötsligt ihåg att jag har en sådan i rött, men var är den? Måste genast söka fram den så jag hinner ha den ute innan snön kommer. 
Växthus med tomater, alltså jag måste satsa min tid på detta nästa sommar. Nu har lägenhetsrenovering och sådant tagit allt mitt fokus, och jag tycker det är roligt. Men men, min trädgård är ett "att göra" projekt. Tur man inte har tråkigt, och inte vet vad man ska göra av sin tid och energi. Den här kvällen gav mig massor med inspiration till mina tankar om vad jag vill göra på min gård. För är det något jag har så är det tankar och ideér, som jag bara behöver få realisera...kanske kan behöva lite hjälp med vissa saker ändå.
 
Den här vinter ska jag försöka förankra dem hos min man, så han till nästa sommar tycker att det är helt fantastiskt det jag vill göra. Ni vet "kvinnans list...".
 
Jag, Jenny och Annevi har varit kollegor i 9 år nu,
och det är något jag kommer att sakna, 
våra onsdagar så klart, och alla dessa trevliga stunder vi haft under åren.
 
Nu lovade vi varandra att vi kommer att fortsätta träffas
även om  jag byter kommun.
 
Så klart, vi måste träffas!
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: