Ingen vanlig vecka

Måndag, och möten ända från arla morgonen. Men efter att jag ätit min tomatsoppa till lunch gick jag ut på en promenad, runt hela Heden, eller nästan i alla fall. Så ljuvligt det var och så vacker byn var då solen sken över ängarna där fåren betade. 
Fick en stor dos extra energi efter den promenaden. Fixade en massa på skolan, och hade något möte till. Åkte hem nöjd och belåten av att ha hunnit med det mesta. 
De här blommorna i skolans personalrum var en bidragande orsak till att jag fick extra energi idag. 
Madde, en av skolans lärare bidrar med dessa vackra blommor från sin sagolika trädgård. Tur att vi har en del vaser ändå på vår skola. Tur att ingen är superallergisk heller. 
Hemma blev det en vanlig måndagsmiddag. Fiskpinnar och pommes med remouladsås till. Nu tror jag inte att jag ska göra så mycket mer i kväll. Packa lite i och för sig, för en natt inne i Luleå på hotell. Vi har uppstart med vår chef i morgon och på onsdag, det blir ju skoj. 
I går startade vår Tabataträning för terminen. Oj, så jobbigt det var, känner redan av träningsvärk lite här och lite där. Nu blir det två pass i veckan fram till jul, hoppas jag.
Vårt gårdshus, där jag städade så svetten rann i helgen. Nästan lika jobbigt som ett träningspass. 
Här vill jag renovera, till och med bygga ut, men det kommer alltid annat emellan. Så som lägenhetsrenoveringar och sådant. Skönt ändå att jag städade precis allt här inne. Köksinredningen här satt i vårt stora hus då vi köpte det, för 36 år sedan. Återbruk om något. 
 
Köpte 5 kg blåbär i helgen. 
Inser att jag inte kommer att prioritera blåbärsplockning den här hösten, 
men älskar både hemkokt blåbärssylt och
ugnsbakad blåbärsgröt.
 
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: