En intensiv helg, efter en lika späckad vecka.

Det blev minst sagt en rivstart efter semestern. En fin och innehållsrik vecka, men ack vilket tempo det blev på en gång.
Allt som planterades i våras på skola har gett resultat. På mådag gjorde Fritids chips av en del av potatisarna som vuxit sig rätt så stora. Här kom Karin in med löken. Roligt att allt klarat sig så bra under sommaren.  Vi har haft en vattnare då Fritids var stängt, Emma som jobbade hela sommaren har fixat den biten galant. 
Första dagen lärarna var på skolan blev det en utflykt till en av kommunens byaskolor. 
Skolan i Harads, som ligger alldeles intill Lule älven. Här startade vi med lärarna på onsdag och arbetade med de nya kursplaneskrivningarna. 
En gammal skola med vackra inredningsdetaljer.
De flesta skolor i Sverige är trångbodda, men inte här. Här finns ytor så alla häpnar. 
Lunch på den nyöppnade restaurangen Svantes vilt. Så fint inrett av bästa A-K Lundqvist. 
 
Lunchen, supergod, har ni vägarna förbi måste ni äta här.
 
Hemma äter vi enkelt, Lukas och hans pappa har inte ens ätit middag innan de gett sig i väg till den numera välkända lägenheten ,välkänd  p g a att jag tjatat om den så länge nu.   
Ätit har vi gjort så där 21.30 ibland. Här en grekiska sallad med rökt fläskfilé till. 
Kantarelltoast blev det en kväll. 
Eller thaimat som hämtades hem. Att se middagsbilder på sociala medier hatar en del, andra har nischat in sig på just mat och har massor av följare. Jag har inget emot matbilder, allt som är vackert för ögat är ok för mig. 
På skolan har vi haft "after work" och ätit gott.
Gulliga Madde på skolan har en helt underbar trädgård. En dag hade hon med sig massor med blommor från den sagolika trädgården till oss på skolan. 
En fredag och lördag som barnvakt, loppis i vår by och fullt ös. 
 
Ska snart lägga den yngsta, eller vi försöker väl vänta ett tag med förhoppning om att gossen sover längre på morgonen då, kan ju alltid vara värt att försöka roa honom lite till. Just nu är det min man som sparkar fotboll med den lille, 1,5 år. 8- åringen har fått lov att spela på sin padda och 4-åringen har fått låna min mobil en stund. Vi har alltså tre små gulliga här i natt. 💖 Allt pga av att Hugos pappa fyller 40-år i helgen. Vi missar festen, men firar honom i morgon istället. Sådant som mor- och farföräldrar får stå ut med 😍. 
 
Jag önskar er alla en skön lördagskväll!
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: