Lite av vad som händer...

Så skönt, att få några lediga dagar!
Inga måsten utan nu ska vi bara ta dagarna som de kommer. 
Skälet till vårt påskfirande är ju ändå lite märkligt, och allt som hör till med kycklingar, ägg och påskharen...påskharen, var kom den ifrån?
Hur som haver, så är det skönt med ett avbrott då och då i vardagen. 
 
En långsam frukost är en skön start på dagen, då man har tid med långsamt vill säga. Tänder ljus trots att det är ljust ute på morgonen. Det kan i och för sig vara dags att sluta med ljus ett tag framöver, så där till början av augusti kanske. 
Jag hittade en timjan på stam, hoppas den är lättsam att vårda och bidrar  massor av blad att krydda med. 
 
Vi börjadei alla fall  fira vår påsk i går med en påskmiddag utifrån Lukas önskan. 
Lite smått och gott till en början. Osten Brilliant Savarin var alldeles underbart god, så krämig och full av smak. 
Så enkelt och så gott!
 
En fin start på den här helgen, och efter att vi sett filmen "Dag för dag" och Lukas packat för sin påsk i Gränsen var det dags att sova. Hans tåg gick 05.23, på Långfredagen! Att han sedan efter 15 minuters tågresa fick sitta i dryga tre timmar på tåget i Boden var ju ingen hit och det p g a ett försenat Stockholmståg. Förstår faktiskt inte varför man inte kan köra detta morgontåg direkt till Narvik utan att vänta in tåg från Stockholm? De tåget får väl rulla upp utan vagnar från Luleå när det väl kommer... eller?
 
Nåväl, när vi ändå var vakna efter den tidiga morgonen körde vi ett städrace hemma och packade för en dag på havsisarna, mer om det i morgon.
 
Glad Påsk, önskar jag er alla som läser min blogg!
 
♥ Maria
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: