Bokklubb...

Just nu känns onsdagar som en riktigt bra veckodag. Du har fortfarande tid tillgodo att göra det du ska på jobbet. Två oftast tunga arbetsdagar är avverkade, och helgen nosar en i nacken så där lagom skönt. Nu är det alldeles snart påsklov för våra lärare och elever, och vi hoppas på vårvindar och sol, både för dem och för alla oss som ska jobba några dagar till innan påskhelgen. 
Jag hittade ett guldigt paket intill min dator på jobbet. Vår gulliga Bilén som har en extratjänst på vår skola hade smygit in det till mig, så glad jag blev och så himla fint!
Själv har jag förberett en överraskning till all personal på skolan, årets påskägg, som ska ställa fram i personalrummet. 
En bild jag tog en morgon då solen sakta steg upp och en varm dag nalkades. Hur trött jag än är blir jag lite piggare av morgonsol. 
 
Bokklubben
Efter att vår lilla skara förgäves försökt hitta en kväll då alla, alltså alla kan träffas för att samtala om boken vi läst gav vi ändå upp och hade vår bokklubb trots att två var sjuka i covid och Stina fortfarande bara kan träffa oss utromhus. Det blev två böcker nu, eftersom det hunnit gå så många veckor då jag inte haft möjlighet p g a kvällsjobb eller varit på resa, eller att någon annan haft jobbresa, kvällsjobbat eller varit sjuk så körde vi vår bokklubb ändå. 
 
Vi började ute, med bubbel så att Stina kunde vara med en stund. Bokpratade och sippade på bubblet. Stina valde bok till nästa träff i juni. 
Jag hade valt den ena boken, "Stöld" av Ann-Helen Laestadius, en bok som var lite jobbig i början men tog sig och blev riktigt bra. Bonusboken var "Je m'appelle Agneta" av Emma Hamberg. Båda är läsvärda. 
 
Varmrätten blev fisksoppa gjord på rödspätta och kryddad med curry. 
Fick blommor och en present. Tack gulliga ni!
Så fint!
Tårtan, en Rice krispies, med massor av bär på toppen. 
Fina samtal om mjuka värden i livet. 
 
Strax ska jag göra en ritning,
eller två, på saker jag behöver lite hjälp med...😘
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: