Fikakväll och annat

Att starta hösten med massor av mysigt kompishäng är gott.
Fint, med blommor i små vaser. 
En kväll bjöd jag och Jenny in oss hos Annevi, vår rektorskollega. Vilken mysig kväll det blev. Annevi odlar så himla mycket och jag blir otroligt inspirerad varje gång jag ser allt som växer hos henne. 
På skolan bjöd Magda på äpplen från sin trädgård.
Boden Business Park. Här finns plats för oss alla som ska delta på ledardagarna. 
Märkligt, att vi får ha ledardagar igen live, just nu är det verkligen motsägelsefullt, från att ena dagen få veta att vi ska fortsätta med samma restriktioner som innan sommaren så får man nu göra nästan allt verkar det som. Trevligt, hur som haver att slippa stirra in i en skärm en hel dag. 
Hittade finaste grattiskortet åt Joel hos Lindbergs konst och ramar inne i Luleå.  
Vi fixade middag åt alla som kunde komma i familjen, och Joel fick välja menyn. 
Champagne, han fyller ju faktiskt 30 år! Nu var det flera som körde bil, så vi var några få som skålade med skumpa. 
Blir lycklig av att få fylla huset med barn och barnbarn, med gulliga svärdöttrar och till och med en och annan hund nu för tiden. 
Gustav har börjat längta efter en egen hund, supportrad av Olivia, som också vill ha en. 
Joel och Lovisa hade med sig tårtor. 
Hugo hamnade bredvid sin morfar, som inte syns i bild till sin stora glädje, för morfar bjöd honom på tårta. Wow, vad Hugo njöt av att få smaska i sig grädden.
Mörkret föll och barnen gav sig i väg hem med småttingarna som var trötta. Jag var också trött, det är ju helt underbart med dessa roliga och mysiga stunder men man blir liiite trött också. Jag har faktiskt sagt åt vår sladdis Lukas, som är 21 år och inte ens har en flickvän just nu, att han inte får vänta för länge med att skaffa barn om jag ska orka vara en engagerad farmor. För har man en sladdis, är man ju inte så ung när sladdisen föds, och så klart ska han inte skaffa barn än, han måste ju få landa i livet först. Själv var jag 23 år då Frida föddes, alldeles lagom ung om ni frågar mig. 😘 När Lukas föddes var jag 37 år och alldeles lagom klok och den bästa mamman efter att ha tränat på tre barn innan. 😌
En morgon var det frukost på Espressohouse för mig och Sara, skolans kvalitetsutvecklare. På agendan var det SKA-arbete - Systematiskt kvalitetsarbete. Så kan man också börja en arbetsdag. 
Det blev fredag den här veckan med, och nu var det Magda som bjöd på gott. Dagen rann i väg och efter jobbet var det järnet hem, för 18.00 skulle vi vara hos Bitte i deras fina stuga för att ha Bokklubb. Mer om det i nästa inlägg. 
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: