En twist

Vaknade till ännu en vacker morgon. 
Jag läser och gräver ner mig djupt i det som intresserar mig, vilket kan vara olika saker i olika tider. Ibland skottar jag mig bara ner lite under ytan, det kan räcka för stunden. 
 
Några bilder till..
 
 
 
Jag lyckades inte fota alla gulliga fjälltroll, men några. Har ni tänkt på hur bra samtal man har med sina vänner då man går?! Nya tankar får flyga fritt i vinden medan man traskar fram. 
Söndag, packa ihop, städa och hemresa. Alltid med en känsla av att man kunde ha stannat någon dag till. 
Putsade till och med alla fönster innan vi åkte, utan någon maskin och det gick hur bra som helst. Det kan bero på själva glaset börjar jag tro, att det går så enkelt att få dem klara och fina här mot dem jag har hemma. 
 
Hemma har jag lite att ta tag i, det blir så då man inte är hemma på helgerna. Så får det vara ett tag, för en fjällhelg i september går före allt annat. 
Lukas som varit ensam hemma i helgen har möblerat om, och brett ut sig då vi varit borta. Nu har han lagt beslag på två rum, men vad gör väl det tänker hans ömma moder, för han är ju så himla go. Okej, han slänger kläder lite här och lite där...och han har en himla massa kläder. I dag bjöd han på en riktigt god Pasta Carbonara till middag, bländad av hans godhet så ser jag inte riktigt allt stök. 
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: