Torsdag, snart helg!

 Tänder ljus, varje dag, varje kväll. 
Sitter med min nya dator i knät, scrollar runt lite och tror att jag lovat min mellanson Joel en sak i kväll då jag pep förbi hos honom och Lovisa efter jobbet. Jag kan ha lovat att hjälpa till med en till flytt, en flytt då deras lägenhet ska renoveras, men det är länge till dess, och jag är ju rutinerad så att säga. 
 
En arbetsvecka hinner hur som helst bara börja så är den slut. Jag ser fram emot en riktigt fin fredag, jag känner att jag berhöver en sådan. 
Fick en födelsedagspresent av min chef. Fint!
 
Här kommer bilder från en riktigt trevlig arbetsplats, den känslan infinner sig direkt då man kliver in genom ytterdörren. 
Brightnest, jag hade ett trevligt möte här en dag. En kommunikationsbyrå som växer och har en spännande profil. 
Drack en kopp te och pratade om spännande saker med Theres en av ägarna. Vi träffas i vanliga fall så där en gång om året, på födelsedagsfika hos gemensamma vänner. Håll med om att tekoppen är megafin! Brickan, design av företaget då de fixade inredningen hos BO:s för många år sedan, ett anrikt café i vår stad. 
Lampan blev jag kär i direkt. I ett så här inbjudande rum kan man sitta länge och konferera.
De små runda borden är som godis. 
Gustav, vår äldsta son jobbade i Sundsvall några dagar den här veckan och Olivia hade simskola. Då ryckte barnvaktsakuten in och lekte med August.
August, är en kille som kan leka. Soffan var en båt, och golvet var ett hav fullt med hajar. Vi hade fullt sjå med att segla över ett stormigt hav utan att ramla i havet. Sedan såg vi på Greta Gris på SVT play tills hans mamma och storasyster kom hem från badhuset.
 Tomater från en planta jag haft ute hela sommaren för att sedan låta den flytta in på verandan. De är något speciellt med egenodlat. Smakar ju så mycket mer när man gett dem sin själ en hel sommar, eller kanske inte sin själ, det var väl att ta i. Jag har nog glömt den någon gång vilket inte är ok för tomater, men roligt är det att skörda, även om skörden är väldigt liten. 
 
Vad gör ni i helgen?
Själv måste jag hinna köpa målarfärg i morgon efter jobbet. 
På lördag ska jag måla ett badrumsskåp som min man snickrat ihop.
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: