Snart…

Vi har ju byggt ett nytt badrum i vårt gamla hus, igen. Vårt tredje badrumsbygge i samma hus, under en period på sådär 35 år. Allt är relativt men jag tycker nog att vi lever länge med de saker vi köper och med de förändringar vi gör. Vårt första badrumsbygge skulle stått sig än i dag utifrån de val av material och den inredning vi då köpte.  Väggarna då klädde vi i vitt kakel och det står sig över tid, vad man än tycker om vitt,  (null)
Så nöjd, med dörren vi köpte i en by utanför Kalix för drygt ett år sedan. Nu ska den målas, men jag vet inte om jag ska måla den vit eller kanske inte? Eller kanske i något som bryter av och förvånar?  (null)
Vårt senaste badrum är alltså inte klart än. Ännu en gång valde vi vitt kakel. Pärlspont i en färg som ser lite olika ut beroende på hur ljuset faller. Pärlspontens färg kan man lätt måla över, om det inte känns rätt. Lättare än att riva ner kakel vilket jag gjort någon gång i mitt liv.  (null)
Den här inbyggda hyllan är en del av ett fönster som satt här i det som var ett sovrum, för 35 år sedan. Vi har under åren som gått förändrat och förbättrat en hel del i vårt kära gamla hus. Ett hus är för mig ett livsprojekt, något som aldrig blir klart. Huset lever med oss och våra behov.  (null)
Spegeln som jag har i badrummet på våning två, tänker jag flytta ner. Den kommer att passa perfekt i vårt nya badrum. 

Roligt, att nu fixa detaljerna, 
Det vill säga lampor,
 förvaring, krokar och nya handdukar. 
En fin tvål, som doftar ljuvligt, viktigt! 

❤️ Maria 
Kommentera inlägget här: