Hockeymormor

Jag är ju en rätt så aktiv kvinna ändå. Tränar minst två gånger i veckan, kanske lite för lite, men bättre än inget alls. Nu kan det bli en löprunda också, vilket är bästa reflektionstiden, i alla fall för mig. Tränade något hela min barndom, och mesta tiden var det nog ändå dansen som tog min tid. Har man tränat själv är det väl naturligt att ge sina egna barn den möjligheten. Tidigt har våra barn fått börja med olika aktiviteter och nu gör de likadant med sina barn. Så mina barnbarn har nu olika aktiviteter på sin fritid. August och Olivia tränar konståkning och Axel har sin hockey nu  när fotbollssäsongen är över. 
Axel ringde och frågade mig om jag ville komma och se på hans matcher. Såklart ville jag det. Så lite frukost först och sedan på med varma kläder, ishallar är ju sällan varma. Ser ni förresten att vi fått snö, i alla fall för någon dag. Nu är det plusgrader så den kommer nog inte att ligga kvar så länge till. 
Axels hockeylag mötte Boden i en massa matcher i dag och så klart åkte jag till Coop arena och B-hallen för att se honom spela. 
Roligt, att få se dessa små utvecklas på isen. Det syns från gång till gång hur de behärskar mer och fler moment bättre och bättre. 
Härligt glada barn!
I går hade jag sällskap av August och Olivia i någon timme. Jag åkte buss med August och några dinosaurier.
Pratade om livet i skolan och årskurs 1 med Olivia medan hon ritade och vävde på en matta till dockskåpet. 
Medan de fikade passade jag på att läsa högt för dem. Mysigt, en snöblaskig lördag. 
Skönt när elden sprakar i kakelugnen igen. Den här hösten som nu börjar ge upp har ändå varit riktigt fin, och mitt i allt annat som pågår har jag ändå hunnit njuta av den lite då och då.
 
Vad tror ni, kommer vi att få en kall vinter eller? I fjol hade vi knappt några minusgrader fram till jul, vilket i och för sig var bra då vi träffade alla våra vänner utomhus i olika sammanhang. Alla fikastunder och fester vi hade ute var ju riktigt trevliga. Synd om vi nu slutar med allt sådant bara för att vi inte har restriktioner så som tidigare, tänker jag.
 
Önskar er en fin fortsättning på den här söndagskvällen!
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: