Basket

Så himla länge sedan jag var på en basketträning sist.  I går frågade Madde om jag ville följa Oliva på hennes träning, och jag sa så klart ja, sedan fick jag veta att den är 09.00 på söndagsmorgonen. Gäsp! 
 Har en son som jagar älg, fortfarande. De stiger upp tidigt och drar till skogs. Jag minns hur det var då jag var ensam med våra barn, och min man drog i väg på jakt. Så klart hjälper jag till, då det behövs och jag kan. 
Tidig söndagsmorgon, alltså helt okej då man får följa med en gullig tjej på hennes träning. 
Här i den här gympahallen har entrén fräschats upp sedan jag var här sist.
Jag kunde inte låta bli att "humpa" bollen i korgen, lite yster blir man allt i en gympahall med en boll i händerna. Sedan satte jag mig ner lydigt, så att tjejerna fick ta den plats de behöver på planen. Roligt, att det nu är en ny generation tränare, som var så duktiga i att se barnen och läsa av dem. Tränare som vuxit upp i vår by, och nu aktiverar egna barn och andras. Fint!
 
Påminns om hur det kan vara då någon blir ledsen över ett stukat finger, en annan får ont i benet av en krock, någon får näsblod av en boll och så vidare och samtidigt pågår träningen med nya övningar som avlöser varandra, till att avslutas med hajar i ett hav fullt av fiskar, eller något liknande. 
Skoj, att få vänner på besök. 
Inte så vackra, men rätt så goda ändå. När Maria ringde mig och frågade om vi var hemma, satte jag igång att vispa ihop en muffinssmet. Enkelt att fixa till snabbt. Ingen frosting dock, jag hade inte rätt ingredienser hemma, så det blev en vanlig glasyr som stelnade för fort. 
En present till, tack fina ni!
En glaslykta från Marias affär Klassisk form. Ser ni så fint ljuset sprider sig över bordet?
Middagen blev en risotto med svamp och grillat till. 
 
Sköna söndag,
skoj, att följa med Olivia på träning!
Avslutar söndagarna med att träna,
bästa sättet att ladda batterierna på inför en ny arbetsvecka. 
 
♥ Maria

Kommentera inlägget här: