Valborg

Jenny bjöd på godaste fredagsgfikat. Efter intervjuer, möten och annat jox var till sist även denna arbetsvecka till ända. 
Jag sprang in på COOP och köpte med mig allehanda korv. På valborgsmäss ska man grilla, det är sedan gammalt. 
Delar av familjen ramlade in.
Fullt ös, en vovve som får pinna på för att hinna med barn som njuter av vårens bara gator. Det cyklas, klättras och benen deras får den välbehövliga motionen.
 
Elden är inte stor, men den får duga i år som majbrasa.
Hugo får äta fisk och är nöjd med det.
Min man älskar att berätta, med inlevelse, om sina dramatiska fiskeresor i Kirunafjällen, ofta tillsammans med min far, en pappa som inte var rädd för något. Det bidrog till att det blev viss dramatik då och då.  Gossarna lyssnar med spänning. Jag inser då, att dessa händelser kommer att bli historier som överlever oss. 
Några gäster trivdes så bra så de ville inte åka hem. Alltså fick de sova över så klart. 
Efter ett vått och skummigt bad fick jag läsa högt. Klockan var alldeles för mycket, men det kan bli så en valborgsmässafton. 
Nu ska mina funktionskläder på, söndag och vi ska ut och cykla. Bland annat hämta ett paket i Gammelstad på ICA. Jag har klickat hem ett par Hoka OneOne skor. Så spännande att pröva om de kan bli det bästa för mina fötter. Då kanske jag till och med kan springa, när skolans duktiga lärare Susanne dra ingång vår skolas eget "Vårrus" i slutet på maj.
 
Skorna fanns för övrigt inte i min storlek hos våra sportaffärer. Där av näthandlat. 
 
Njut av denna dag och var rädd om er!
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: