Söndag

På jobbet börjar det ena efter det andra att falla på plats, schemat för hösten, är på G. Rekryteringar inför nästa termin är så gott som klara. De flesta uppföljningar och utvärderingsmöten är gjorda. Vi är inte i mål, inte än. Kvällsmöte i morgon med vårt Fritids, och kvällsmöte på torsdag med Skolgårdsgruppen och de som ansvarar för uteverksamheten. Ja, nu ska jag inte lista upp allt vi har kvar, men jag ser ljuset!
Vilket fika det bjöds på i fredags!!!
Tre lärare hade samverkat och bjöd på stort. 
En fin start på helgen som knackar på.
Vi badade bastu på fredagskvällen, för att jag önskade mig en varm bastu på morgonen då jag steg upp i vårt rätt så kyliga hus. 
Min man hörde min önskan, och medan vi badade härjade en hagelskur utanför. 
Det här var bara början, för sedan föll snöflingor hela natten och när vi vaknade på lördagsmorgonen var det vitt ute. 
Jag har kompletterat med fler tekoppar av Mon Ami, de är mina favoriter. Passade på då Cervera hade bra pris på dem. Koppen längst fram är en favorit den med, från Royal Copenhagen. Att blanda olika sorters blåvitt porslin passar så fint ihop tycker jag. 
Jag köpte en del plantor, men p g a snön som föll fick de stanna kvar inomhus, så nu hoppas jag på lite varmare kvällar till veckan så ska jag plantera dem ute. 
Istället passade jag på att städa i vårt skafferi, med hjälp av min man. Vi slängde lite av varje och torkade av allt. 
På eftermiddagen fick vi längtan efter barnbarn, och började med en tur till Hugo som vi fick gosa med. Han är alltid lika glad och nöjd. Axel var hos sin pappa och nu får vi fortsätta längta efter honom ett tag till. 
Efter söndagens frukost skickade jag i väg ett sms, till två andra barnbarn och frågade om de ville kika förbi. 
Vilken tur jag hade, för två små hjärtan dök upp och jag passade på att plocka fram lite pyssel, som jag fått av Elisabeth på skolan. Hon hade fått över några roliga figurer och jag hade garn hemma. 
När Pokemonfiguren var klar har vi lekt kurragömma. Så spännande, och när Olivia och August åkte hem var helgen nästan till ända. 
 
Men nu längtar till och med jag efter lite varmare väder...
 
♥ Maria

Kommentera inlägget här: