Räknar steg, helt besatt

Nästan besatt, men jag har bestämt mig för att promenara minst 10 000 steg varje dag under sportlovet. I vanliga fall är det skidor som gäller på ett sportlov, men inte i år och inte för oss i alla fall. I stället har vi haft det rätt så skönt här i Sollentuna. Jag har jobbat fram till 12.00 varje dag, vilket fungerat bra med hjälp av teamsmöten, dator  och mappen jag hade med mig med saker att göra. 
Snö, hårda vindar och rätt så kallt i dag. Vad gör väl det, man får klä sig efter väder som sagt var. Strax efter 12.00 idag traskade vi till pendeln och åkte in till city. Trist att inget kulturellt är tillgängligt nu, men det är en av alla de saker vi får stå ut med i dessa tider. 
Vi åt en sopplunch inne i stan, eller jag åt soppa, min man valde annat. 
Roliga saker att inspireras av på Nordiska Galleriet. 
Fina lampor. 
Någon blev trött, kanske...
Kikade på kuddar och tabletter här på Svenskat Tenn, men valde att köpa på Norrgavel istället. Jag tog ju med mig tre kuddar hemifrån till Riksgränsen sist, så det blev lite brist hemma. 
Många affärer har ställt ut krukor med Penseer och Påskliljor. Så fint, de bär hopp om en vår som nalkas. 
Snödroppar som kikar fram.
Förutom en kudde köpte jag nytt läppstift. Sådant som jag aldrig hinner med hemma, för då jag jobbar hinner jag sällan in till Luleå en eftermiddag. På helgerna har jag oftast så mycket annat att göra, så shoppandet av mindre viktiga saker, så som läppstift ligger på en lista jag betar av då jag har lite tid över så som nu. 
 
Det känns som vädret bara blir värre. Vinden har ökat och snöflingorna ser större ut än tidigare i dag. Lukas kom precis hem från jobbet och han och hans far ska strax åka iväg och handla mat inför middagen. Jag ska städa lite här, och packa ihop mina pinaler. I morgon åker vi hem, och jag längtar faktiskt efter mina barnbarn nu. 
 
♥ Maria

Kommentera inlägget här: