23 300 steg

Jag går sällan så många steg som dagar då jag är i Stockholm. Trodde knappt det var sant, 23 300 steg på en och samma dag!
Vi har i och för sig verkligen legat i. Jag kan till viss del vara orsaken till att det blev så många steg i dag. 08.00 och söndag morgon, efter lite tjat kom vi ut och då gick det undan. 
Det var 0° men känns som minst -5° hos oss. Isande kalla vindar och råkallt. 
Rätt så vackert ändå. En naturskog, där allt får ligga där det ligger, träd som fallit får ruttna ner och ge tillbaka till naturen allt den fått under sin levnad. 
En skön start på morgonen.
Jag fick småspringa för att hinna med två män som nästan är två meter långa.
Tillbaka hos Lukas blev det dusch och fix innan frukosten. Lite renstek hade saltats kvällen innan, och blev efter snabb stekning pålägg. När alla var fixade tog vi pendeln till Odenplan, bytte till tunnelbana och åkte ut till Enskede. Jag har ju varit här några gånger tidigare, och efter lite övertalning fick jag med mig mitt sällskap.
Robin Delsius café. 
Vi var här lagom till mitt sällskap var kaffesugna. 
 
Det känns inte som Stockholmarna är speciellt rädda längre, eller så är det många som har antikroppar precis som vi. Det var mer folk i farten nu, än då vi var här tidigt i höstas. 
Årets sista semla, eller inte. För innan jul, kommer jag med all säkerhet att mumsa i mig saffrans semlor. Men gott var det hur som haver
Det var ju kallt ute, och listig som jag är bad jag männen stanna här medan jag kilade i väg till nästa ställe runt hörnet, som var mitt mål för den här trippen. De verkade rätt nöjda med att få sitta kvar ett tag till. I nästa inlägg, ska jag berätta vart jag trippade iväg.
 
Vår son ska upp och jobba tidigt i morgon, så nu ska jag försöka krypa ner i sängen och läsa lite...
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: