Snart semester...

I alla fall en veckas semester och jag längtar fast jag faktiskt ska flyttstäda igen. 
I dag på skolan var det en otrolig aktivitet. Trots värmen målade duktiga fritidspedagoger fina Kingrutor och annat skoj. 
Jag har försökt göra allt man ska innan man drar i väg på semester, även om jag ska jobba nästa vecka, men ändå. De flesta andra har semester nästa vecka, så jag var tvungen kommunicera allt jag behöver nu, i dag alltså. 
 
Söndagen efter en midsommarhelg är en trött dag för det mesta. Så även i år, inte p g a att jag firat för mycket, nej, nej. Antagligen trött för att jag haft så ont i ryggen och av den grymma massagen jag fick, som gjorde underverk. Känner ingen smärta, och mår så himla bra just nu.
På söndagsmorgonen ville min man springa, och det ville jag med, men var lite tveksam, typ en sekund. Jag var ju rädd att jag skulle få ont igen, men man kan väl ta det lugnt, och gå om det inte känns bra, tänkte jag. Sedan kändes det som vanligt, och jag sprang om än lite försiktigare...kanske. Älskar att springa med min man, även om han nog inte tycker det samma.
Simma fick jag göra ensam, precis innan ett lätt sommarregn. 
Sedan blev det en lugn dag, läste och pysslade på hemma. 
När det närmade sig sovdags för de här små gullungarna fick jag vara barnvakt då föräldrarna skulle springa en mil. Oj, en spännande läggning blev det med någon som blev arg, men det löste sig. Farmor är ju van, har man fostrat fyra egna barn så fixar man väl en treåring som inte vill sova. Treåringen fick höra en saga om Farmors Mucklor som bor under golvet i hennes hus, ni vet sådana som Pettson har, och då somnade gossen så sött. 
Sedan skulle den stora tjejen sova, men först valde hon en saga som aldrig tog slut. Innan hon somnade bad hon mig fota hennes önskelista, hon fyller ju år om någon vecka. 
Okej, Barbie vet jag vad det är, men resten...? 
 
Farmor cyklade hem varm i hjärtat av att få vara en del av de här småttingarnas liv. 
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: