Dagar och kvällar

Vi fortsätter hoppas på att allt ska bli så bra som möjligt, för en anhörig. Oron som finns med oss hela tiden, gör en lite extra trött, lite extra emotionell. Helt enkelt är livet så just nu. Livet stannar inte till och ändå blir det lite så. 
Min mellanson Joel överraskar oss hela tiden, han kan så himla mycket och gör så himla mycket. En kväll efter jobbet tog jag med mig min mamma hem till honom och Lovisa. Han satt ute på altan och grillade egengjorda korvar. Så goda, godaste grillade korv jag någonsin ätit. Visst blir man partisk, men jag lovar det var himelskt goda. Han och hans kompis Jakob hade stoppat korv tillsammans för ett tag sedan, chorizo och salsiccia. Jag beställde korv av dem så klart.
Lovisa hade fixat gott, rabarberpaj och svenska jordgubbar. 
De här gamla bordet har en lång historia, först fick vår dotter Frida det av hennes kompis pappa som skulle slänge det. I flera år stod det i vårt garage, sedan tog Joel och Lovisa med sig bordet, men Joel tycker inte om det. Jag tror det kan bli riktigt fint med lite färg. Hoppas de målar om bordet, så rejält och stadigt trots alla år. 
En fin kväll, och jag fick dela med mig av inredningstips. Jag har så många kloka tankar om hur de kan göra lägenheten ännu bättre. Jag är inte det minsta blygsam när det gäller den kunskapen, jag vet att jag besitter förmågan att se hur man kan skapa fina trivsamma och funktionella miljöer.
 
Nu ska jag vara barnvakt! 💖 
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: