Min tisdag

Vilken dag jag haft i dag!
Efter att jag handlat åt min faster tidigt denna morgon, och lämnat varorna hemma hos henne traskade jag till Espresso house för frukost och ett möte med skolans kvalitetsutvecklare och schemaläggare. 
Min lunchrast, blev en snabb lägenhetsvisning. Joel och Lovisa är ju på väg till Luleå efter några år på vift, först i Malmö och nu i Umeå. Jag fick det roliga uppdraget, att gå på visningen på den här som de står på tredje plats på. Den hade en rätt så bra planlösning, men skulle behöva någon ny tapet, och gärna ett trevligare badrum. Men helheten var ändå ok. Sedan raka spåret hem för fortsatt jobb vid datorn. 
Klockan 18.00 var vi här, med Axel på hans träning. Den här kvällen på en uteis i Bensbyn. 
Det var -13° och en fin kväll. 
För att inte frysa tog jag en snabb promenad i den här byn. Skoj, att få se något annat för en stund. 
Jag skyndade mig tillbaka, för Axel ville ju att jag skulle titta på hans träning också. Men jag var förutseende och sa åt honom innan träningen började, att jag nog skulle ta en promenad för att inte förfrysa mina tår. 
💕-Ja, gör det, men du måste hinna titta på träningen också, sa han innan han åkte ut på isen. 💕
Lite Hugo gos också, så klart.
Täcket han ligger på sydde jag för 36 år sedan åt Frida, då när jag var pysslig och fortfarande hade så stort intresse av att sy och sticka.
Alla gossar skulle sova, och vi åkte hem. 
 
Har ni sett dokumentären om Ulf Lundell?
Intressant program tyckte jag, och ändå märkligt att det blev lite ensidigt, utan något alls om hans barn. Lyssnade sedan på podden med Sanna Lundell och Ann Söderlund, där de samtalar lite om programmet, och framför allt varför inget om hans barn eller f.d. fruar och flickvänner nämns. 
Väl hemma, blev det en stund framför elden efter en timme i Bensbyn! 
 
En dag som fick alla stjärnor att tindra!
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: