Barnbarnsgos

I dag har vi hängt med några barnbarn, bästa söndagsmyset. 
På förmiddagen åkte vi hem till Frida. De övriga i hennes familj var i Måttsund och åkte slalom, så vi tog med oss Frida och Hugo hem till oss. Köksstolarna jag gav åt Frida för snart två år sedan har åkt ut i garaget, och nya har hittat hit. Jag funderar på om jag ska ta med mig hem de som står i garaget...vi får se.
Håll i er, men nu kommer en bildkavalkad på barnbarn. 
Lilla gossen, med massor av kläder, vi har ju -11° eller något sådant, men det har slutat snöa, för ett tag i alla fall.  
Han somnade så klart i bilen hem till oss, och fick fortsätta sova ute i friska luften, inlindad i den norska Voksipåsen som är helt suverän här i vårt vinterklimat. Den är fylld med ull och så varm. Köpte en åt Lukas då han föddes, det bästa man kan ha åt barn vintertid här hos oss. Innertäcket i ull går att ta ut och byta till ett svalare i bomull när det blir varmare ute. 
Här sov han gott. 
Pigg och glad.
Vi ville träffa kusinerna Hugos, så på med kläderna igen.
 Frida fick med sig en påse full med kusinernas urvuxna kläder och en vinteroverall för nästa vinter eller nästnästa, beroende på hur fort gossen växer. 
En stunds lek i Olivias rum. 
Otroligt hur fort små babysar utvecklas. Jag tycker att det händer något bara på några dagar. 
De här kläderna köpte jag åt honom då han föddes, och de såg jättestora ut då. 

Kan inte låta bli att fundera över hur framtiden kommer att se ut för dessa små hjärtan. Vår miljö, kommer de att kunna andas ren luft, kommer våra bin att utrotas och vad händer då med allt som växer, nu när antalet bin minskar? Virusar som härjar, som muterar och kommer vaccinet att förinta pandemin eller ska vi fortsätta leva med stora marginaler till allt i tid och evighet?
 
På någotvis tycker jag att det inte känns logiskt, alla är försiktiga ändå fortsätter folk att bli sjuka i C. Nu stänger Sverige gränsen mot Norge. Restaurangerna är knappt öppna och alla idrottsanläggningar har varit stängda sedan december. Människor med munskydd syns vandra omkring överallt, vad mer kan man göra?
 
Ska fortsätta se på Netflix och livet för Familjen Bridgerton. 
Livet var inte enkelt då heller inte ens fast man var rik.
 
♥ Maria


Kommentera inlägget här: