Umehelg

Jobb och nöje, bästa kombon. När vår dotter Frida pluggade här i Umeå flyttade hon tre gånger och vi hjälpte henne med det varje gång. Joel och Lovisa har också hunnit med tre flyttar här. Nu flyttar de hem till Luleå efter fyra år i Umeå. 
Ett fint ställe de bott på. Sandåker, tar så där 10 min att cykla till centrum, och  ändå på landet. 
Oj vad vi har gnuggat, putsat och härjat på. 
Hämtmat, något annat har vi inte hunnit med. 
Kreativa "blomkrukor".
Det är tre år sedan vi var här och hjälpte dem att flytta in i den här fina lägenheten. 
 
 
Till sist, tomt, rent och fräscht. Lite som en examinationsdag, när besiktningsmannen klev in för att bedöma vår städning. Inte för att vi inte städat ordenligt, för jag är superordentlig utan bara för att han klev in med en allvarlig min, gick tyst runt och noterade i sin pärm. Till sist sa han att vi fick MVG i städning, att det var så rent och fint!
 
Jag visste ju att han skulle säga det, men ändå lite spännande.
 
Joel och Lovisa åkte med släpvagnen full till Luleå och jag och mannen min tog in på hotell. Nu tyckte vi att vi var värda lite flärd,  så vi stannade här
Det är rätt så billigt just nu att bo på hotell av förklarliga skäl. Vi har ju haft Covid som många av er redan hört och läst om här. Så med klokhet, något som ingen kan ha missat (avstånd, tvätta händerna etc.), kan man ju ändå göra en del. 
 
Våra vänner var på väg hit med bil de med. På grund av att alla restauranger stänger 20.00 så måste man ut och äta rätt så tidigt. Dusch och fix, på med lite roligare kläder och sedan ut på stan. Känns som värsta lyxen just nu. Om någon håller på att "gå i taket" av att vi är ute och rör på oss, så andas.  Vi har antikroppar och försöker hjälpa restaurangägarna och deras anställda med flera att överleva i denna tid. 
 
 
♥ Maria
Maria :

Hoppas du får en fin helg 💕

Svar: Tack snälla! Helgen har börjat bra, så nu kör vi på och hoppas på allt fint hela vägen.
Moi

Kommentera inlägget här: