Skräpmat, eller?

I dag var det en väldigt hektisk eftermiddag. Först ett möte som drog lite över tiden, snabbt till ett teamsmöte, och sedan ilade jag iväg till Telia med min mobil som vägrade allt. I bilens dispaly signalerades att glykolen höll på att ta slut. Gulliga Rebecca på Telia fixade min mobil, så skönt. 
Det är väl förbjudet i vår stad att handla på konkurrenten till vår lokala hamburgerkedja MAX med rötter här i Luleå. Gällivare säger min man om han läser detta, ja, jag vet att de startade där en gång för länge sedan. Men i all stress blev det middag från en amerikansk multinationell kedja. 
För mig har det alltid varit lite av skräpmat, att äta hamburgare. Nu tycker väl någon att jag är motsägelsefull, vilket jag kanske är, för vi äter hemmagjorda burgare ibland hemma, oftast på sommaren. Då ser jag det inte som skräp, för att jag gör dem på råvaror av kvalité. Svenskt kött, helst av norrbottniska kor så klart. Grillat på en kolgrill. Massor av ruccola, saltgurka, tomater,  rödlök, dressig och ett lätt grillat bröd. Det blir en mix av smaker och så gott. 
 
Här hemma funderar jag på att flytta om lite tavlor. Det får bli en helg framöver, så fort jag bestämt mig för var de ska hänga, de tavlor jag vill flytta på. 
Jag har blandat vita och svarta ramar på en vägg med familjebilder. Jag har alltid gillat svart och vitt och gärna tillsammans. 
Hugos julklapp, roligt när leksaker som står framme är snygga. Hoppas att det är roligt att leka med den också, då han blir lagom stor för den. 
 
När jag kom hem med köpesmiddagen efter allt stök, och vi ätit sa jag till min man att nu kör vi - träning 30 minuter.
 
-Vad har du för diagnos, som aldrig kan ta det lugnt, frågar han mig då.
 
Diagnos eller inte, sunt att utmana sin kropp, tänker jag då. Ska nu se på den senaste serien som alla pratar om, Atlantic crossing. Historiska berättelser är alltid skoj. Så nu tar jag det lugnt 😍
 
♥ Maria
 
 
 
 
 
Anna Pettersson, Telia Kundservice:

Hej Maria!

Först och främst, vilken underbar polisbil! Mitt retrohjärta tog ett extra skutt. :)
Sen ville jag bara hurra för den hjälp du fick med din mobil av Rebecca. Vilken klippa!

Som en sista grej vill jag tipsa om den hjälp du kan få på Mitt Telia via ärenden och via chatt på www.telia.se/kontakt om du behöver hjälp någon dag och inte har vägarna förbi en butik.

Ha det gott och lycka till med placering av de fina fotona!

//Anna, Telia Kundservice

Svar: Tack för din fina kommentar. Rebecca var så trevlig och hjälpsam, så skönt då jag var stressad och mobilen död. Jag är också förtjust i det som har en touch av det förgångna, så den här polisbilen kunde inte jag släppa då jag såg den, och då fick Hugo den i julklapp trots att han ännu är alldeles för liten för den. Jag har aldrig testat den tjänsten, men den kan komma till användning då jag är i Riksgränsen, om något händer med mobilen. Lite långt till en Telia butik då man är där. ;-) Ha det gott, hälsningar Maria
Moi

Rebeccah:

Det var så lite så Maria! Det är bara att hojta om det skulle strula med något igen. Har du kommit igång med airpodsen? :)

Svar: Hej! Nej jag har inte hunnit fixa det, ska testa allt i morgon då jag är ledig och åker upp till Riksgränsen över helgen. Jag ska nog bjuda hem dig och Madde på fika så kanske jag kan få lite mer hjälp med all teknik ;-)
Moi

Kommentera inlägget här: