Några dagar...

När jag kom hem på tisdag blev det en snabb lunch och sedan möten hela eftermiddagen. 
Det mest spännande på vår skola den här dagen var besöket av två kommunalpolitiker, Johan och Ann-Christine som ville veta hur vi jobbar och hur vår skola får ekonomin att räck till, eller vad vi får försaka för att få en budget i balans. Spännande frågor och engagerade lärare som fick en stund med dem. Magda i mitten var glad för besöket och fick även hon en stund med dem. 
När jag kom hem efter jobbet åkte vi direkt hem till vår äldsta son för att leka en stund med August då hans pappa skulle på konståkningsträning med Olivia. Vi började med att beundra Augusts fina gran som han har i sitt rum. Det var den kvällen, en trött farmor som åkte hem efter en timmes barnvaktande med en go kram kvar i minnet.
På onsdag efter jobbet packade jag upp lite smått från min resa. Te, som jag verkligen njuter av att få sippa på en vanlig vardagskväll när allt jobb för dagen är undanstökat.
Det blev två "pumlor" från Nordiska galleriet som fick följa med hem, och jag ser fram emot att få klä årets julgran. I snart 25 år, eller kanske ännu längre tillbaka har jag varje år köpt en ny och fin julsak. I år får det bli de här två som representerar inköpet. 
 
Det var inte lätt att välja rätt bland alla fina pumlor som låg i högar i  varenda inredningsaffär i Stockholm. Ett litet axplock nedan av vad jag kikade på...
De här fanns på Nordiska museet. 
De här blev min mans favoriter, på National museet, om jag minns rätt. Ångrar att jag inte köpte två sådana också.
Kan ha varit på National museet, men lite större pumlor vilket också kan bli snyggt, att variera med olika stora pumlor. 
Lyxigast, som alltid på Svenskt Tenn, och givetvis väldigt fina de med. 
En sjungande och dansande älg, just nu Hugos favoritleksak. 
Bilen, kanske den också en favorit...
 
På onsdagskvällen var vi alltså barnvakt åt Hugo en timme då hans föräldrar ville träna på gym tillsammans. 
Mina veckor rinner iväg som en yster vårflod som rusar mot havet i hög hastighet. Så länge det är meningfullt och jag mår bra av det är det helt okej. Trots att en del undrar, så mår jag bra av att ha fullt upp 😍
Dagen i dag, lite fix på vår glasveranda, där har det sett ut så här en längre tid;
Min man har städat undan efter sig, men jag vill lägga lite tid på julfix här för att känna mig helt nöjd. Blir det första jag tar tag i i dag, sedan blir det middag ute på stan och teater med goda vänner. 
 
Njut av livet och lördagen alla fina läsare!
 
♥ Maria
 
 
 


Kommentera inlägget här: